Home » Momlife » Mama’s helpen met een fitte en gezonde levensstijl

Mama’s helpen met een fitte en gezonde levensstijl

Wij powermama’s moeten iedere dag zoveel struggles overwinnen. En bij Cabau Lifestyle weten ze dat meer al te goed: supermama Yolanthe Cabau van Kasbergen is zelf single mama van zoontje Xess en weet als geen ander hoe lastig het is om een gezonde en fitte levensstijl na te streven. Dat moest anders, makkelijk en beter. Cabau Lifestyle werd geboren en helpt duizenden moeders in Nederland iedere dag om volledig tot bloei te komen.

Ken je Cabau lifestyle al?

Opstaan, klaarmaken en naar het werk gaan. Dat kan op zichzelf al lastig genoeg zijn, maar met één of meerdere kindjes is dat soms een onmogelijke opgave. We weten maar al te goed dat we verantwoord en goed moeten eten, maar waar haal je de tijd vandaan om naast de kinderen ook nog goed voor jezelf te zorgen?

Bij Cabau Lifestyle hebben ze een oplossing gevonden! Al meer dan 200.000 powervrouwen kiezen dagelijks voor een gezonde levensstijl op een leuke, makkelijke en verantwoorde manier. Denk hierbij aan verantwoorde en lekkere shakes & snacks, volledige voedings-en trainingsschema’s aangepast op jouw dagelijkse routine en een workout app om thuis workouts te doen van slechts 10-minuten die wél effectief zijn!

Op een juiste manier gewicht verliezen

Dit is toch wel één van de grootste struggles waar wij tegen aanlopen. Cabau Lifestyle biedt volledige pakketten aan met supplementen, voedingsschema’s en workouts. Het 28-Daagse Weight Loss pakket is een compleet pakket met supplementen, een voedings- en trainingsschema en toegang tot de Premium Cabau App.

In dit pakket zit een High Protein Meal, Fatburner, Vitamin Boost en een Cabau Shakebeker om jouw shakes klontvrij klaar te maken. De High Protein Meal vervangt jouw volledige ontbijt of lunch en is binnen een aantal seconden klaargemaakt. Dit alles zonder in te leveren op belangrijke voedingsstoffen. De maaltijdshake bevat namelijk meer dan 28 vitamines & mineralen en zit vol eiwitten en vezels.

Met meer dan 1500 positieve reviews is de Cabau Fatburner de uitvinding voor mama’s die het lastig vinden om gewicht te verliezen. Naast de heerlijke smaak, draagt het ook nog bij aan je vetverbranding, geeft het je energie en zal je gedurende dag minder zin krijgen om te snoepen.

De Vitamin Boost is zorgvuldig samengesteld voor powermama’s met een druk leven. Deze booster bevat alle vitamines en mineralen die je nodig hebt om volledig tot bloei te komen.

Het totale plaatje

De reden waarom Cabau Lifestyle belangrijk onderdeel van het leven van mama’s is geworden, komt door het aanbieden van het totale plaatje. Alles ziet er prachtig uit met het roze design. Ze bieden de juiste supplementen aan voor mama’s die willen afvallen, voor mama’s die actief zijn in de fitness en zelfs voor mama’s die minder afiniteit hebben met voedingssupplementen. Je vindt er prachtige loungewear, handige sportaccessoires en huisparfums om je huis een powervrouwelijke geur te geven.

Must-have product

Één product steekt er met kop bovenuit: de Cabau Waterfles van 1 liter. Inmiddels hebben al meer dan 60.000 powervrouwen een Cabau Waterfles voor thuis, op het werk en in de sportschool. Met een inhoud van 1 liter weet je zeker dat je nooit te weinig water drinkt!  Water drinken wordt niet alleen veel makkelijker, maar je doet het ook nog eens in stijl. Ook hebben zij speciale kinderflesjes voor jonge kinderen!

Beauty & the brains

Voor ons, mama’s, komen onze kinderen op de eerste plek. Daardoor is het makkelijk om jezelf naar achteren te schuiven. Zorg goed voor jezelf en je zult zien dat de rest ook komt. De Collageen Booster van Cabau Lifestyle met collageen en probiotica draagt bij aan glanzend haar, sterke nagels en een strakke huid. Alles om van binnen naar buiten te stralen als nooit tevoren.

Neem gerust zelf even een kijkje en ervaar alle mooie producten van Cabau Lifestyle, zodat jouw mamaleven niet alleen makkelijker wordt, maar ook een stuk gezonder.

In samenwerking met CabauDeel deze post