Home » Featured » Welke Stokke kinderstoel kies jij?

Welke Stokke kinderstoel kies jij?

Stokke® heeft de ideale kinderstoel voor je kleintje, helemaal passend bij jouw eigen stijl en interieur

De juiste kinderstoel uitkiezen voor je baby is leuk maar kan ook moeilijk zijn. Elk gezin heeft immers zijn eigen wensen wat het uiterlijk en de functionaliteit van zo’n eetstoel betreft. Ben je op zoek naar een kinderstoel die het geklieder tijdens de maaltijd tot een minimum beperkt en gemakkelijk schoon te maken is of wil je de best beoordeelde kinderstoel van het jaar? Gaat je voorkeur uit naar een kinderstoel die perfect bij je interieur past of eentje die ruimtebesparend is en toch een mooi design heeft? Met zo’n ruim aanbod en allerlei zaken waar je op moet letten, is deze keuze zeker niet altijd gemakkelijk.

Om jou het makkelijk te maken, biedt Stokke® drie bekroonde kinderstoelen aan die ontworpen zijn om je kindje dicht bij je te houden en jullie onderlinge band te versterken. De veiligheid en ontwikkeling van jouw kind staan voorop in het ontwerp van deze kinderstoelen. Wat jouw behoeften en persoonlijke stijlwensen ook zijn, Stokke® heeft altijd de juiste kinderstoel die daar bij past.

Tripp Trapp®: het klassieke design-icoon

Tripp Trapp® – de stoel die met je kindje een leven lang meegroeit™ – is iconisch, zowel wat ontwerp als status betreft. De Tripp Trapp® is verkrijgbaar in een scala aan kleuren, perfect passend bij het interieur van je huis. Met deze kinderstoel plaats je je kleintje midden in het gezinsleven aan de eettafel, de ideale plek om samen met jou te leren en te ontwikkelen.

stokke tripp trapp onder mama's

De Tripp Trapp® is een ingenieuze stoel die een revolutie teweegbracht toen hij in de jaren zeventig op de markt kwam. Het is nog steeds de favoriete stoel van vele gezinnen en niet meer weg te denken uit huishoudens over de hele wereld. De Tripp Trapp® is ontworpen door Peter Opvsik en heeft een intelligent en aanpasbaar ontwerp. Door het slimme ontwerp, met een zowel in hoogte als in diepte verstelbare zit- en voetenplank, kan je kindje zich vrij bewegen. Ouders kunnen erop vertrouwen dat hun kindje veilig, comfortabel en ergonomisch verantwoord zit.

De Tripp Trapp® is volledig in hout vervaardigd en kan van pasgeborene tot volwassene worden gebruikt. Dat maakt ‘m niet alleen duurzaam, maar ook perfect om van generatie op generatie door te geven. Om de Tripp Trapp® van een persoonlijk tintje te voorzien en hem zo extra speciaal te maken voor je kleintje, kun je ook een naam of initialen in de rugleuning laten graveren.

Stokke® CLIKK: de ideale eetstoel

De Stokke® CLIKK™ kinderstoel is ontworpen voor moeiteloze maaltijden. Je zet ‘m eenvoudig binnen één minuut in elkaar, zonder gereedschap. Zo blijft er meer dan voldoende tijd over om te eten, te spelen en te genieten van de tijd samen met je gezinnetje.

Dankzij de afneembare poten pak je de stoel gemakkelijk in wanneer dat nodig is en met de bijpassende reistas neem je ‘m ook heel eenvoudig overal mee naartoe. De Stokke® CLIKK™ kinderstoel heeft een strak en tijdloos design, zonder hoekjes of gaatjes waar kruimels in kunnen verdwijnen of bacteriën zich kunnen ophopen. Je veegt de stoel gemakkelijk schoon en het afneembare eetblad kan zo in de vaatwasser.

De CLIKK™ is verkrijgbaar in vier kleuren en kan dankzij het lichtgewicht ontwerp eenvoudig worden verplaatst, of dat nu binnen of buiten is. Alles wat je nodig hebt voor een moeiteloze maaltijd wordt geleverd in één doos: kinderstoel, tuigje én eetblad. De stoel kan worden gebruikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar. Dankzij de verstelbare voetsteun zit je kleintje op elke leeftijd comfortabel.

stokke clikk onder mama's

Stokke® Steps: het complete, moderne zitsysteem

stokke steps onder mama's

Het Stokke® Steps 5-in-1 zitsysteem met de wipstoel biedt je kindje tijdens de jongste jaren maar ook ver daarna ultiem comfort en optimale ondersteuning door het complete en modern zitsysteem. Steps™ is ontworpen met de ondernemende, actieve peuter in gedachten. Dankzij de eenvoudig en zonder gereedschap verstelbare voetsteun kan je kleintje zelfstandig in en uit de stoel klimmen. Doordat bijna alle onderdelen zijn aan te passen, krijgt je kind de juiste steun en het beste comfort.

Haal alles uit de Stokke® Steps™ kinderstoel door deze te gebruiken in combinatie met de Stokke® Steps™ wipstoel en Stokke® Steps™ Baby Set. Met de wipstoel hebben de kleinsten al vanaf de geboorte een eigen plek aan tafel. De wipstoel kan gemakkelijk aan de stoel worden vastgeklikt of met z’n stevige basis op de grond worden neergezet, waarbij de unieke wiegende beweging het kindje het gevoel geeft in de armen van mama te liggen. Omdat hij bovendien inklapbaar is, kun je ‘m eenvoudig opbergen of meenemen.Deel deze post