Home » Momlife » Moederdag special: 10 mooie cadeautips

Moederdag special: 10 mooie cadeautips

Moederdag, een dag waarop we JOU vieren: alle lieve mama’s, meemama’s, aanstaande mama’s en alle andere prachtige vrouwen die een rol spelen in het leven van kinderen. Samen met the baby’s corner hebben we een lijstje samengesteld met 10 prachtige cadeautips die de aanstaande mama of mama met kleine kindjes zeker zal waarderen.

  1. Mama mok: begin de dag met een momentje voor jezelf en geniet van je favoriete warme drank in een koffiemok die speciaal voor mama’s is ontworpen zoals deze uit onder giftshop. Bovendien hebben we ook een variant met “papa” dus dan zit je meteen helemaal goed voor Vaderdag 😉

Moederdag geschenk, mamamok, koffietas

2. Alcoholvrije bubbels: voor de aanstaande mama’s die verlangen naar een glaasje bubbels maar geen alcohol willen drinken, zijn er de heerlijke alcoholvrije opties van French Bloom. Zo kun je nog steeds toosten op bijzondere momenten zonder je zorgen te maken.

3. Een cadeaubon voor zwangerschaps- of borstvoedingskleding: tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode verandert je lichaam voortdurend en comfortabele kleding is dan een absolute must. Met een cadeaubon voor zwangerschapskleding van the baby’s corner kan de mama in je leven zichzelf trakteren op kleding die zowel stijlvol als functioneel is 🤗

4. Verzorgingstas: een goede verzorgingstas is als een trouwe metgezel voor elke mama onderweg. Met voldoende ruimte voor luiers, flesjes en alle andere benodigdheden, maakt een praktische en stijlvolle luiertas zoals die van Kaai het ouderschap een stukje makkelijker.

5. Onder mama’s boekenreeks: tussen de drukte van het ouderschap door is er niets zo fijn als een momentje voor jezelf met een goed boek. De boeken uit onze “Onder mama’s” reeks bieden niet alleen verhalen en tips, maar ook een gevoel van verbondenheid met andere mama’s die dezelfde reis doormaken.

6. Zwangerschap mijlpaalkaarten: je zwangerschap is een periode vol bijzondere momenten en mijlpalen die je graag wilt vastleggen. Met de prachtige milestone cards van Tales of Glory kun je deze momenten vereeuwigen en koesteren voor de toekomst.

milestone cards zwangerschap baby mama peter meter

7. Lichaamsverzorging voor je zwangere buikje: verzorgingsproducten zoals die van Kenko en Naïf zijn speciaal ontworpen om de huid te hydrateren en te verzorgen tijdens deze bijzondere periode.

8. Alcoholvrije Gin: voor mama’s die graag genieten van een verfrissend drankje, maar alcohol willen vermijden, biedt Nona of Botaniets heerlijke alcoholvrije opties. Met zijn complexe smaken en subtiele aroma’s is het een traktatie voor de smaakpapillen zonder de bijwerkingen van alcohol.

Nona nonalcoholische drank

9. Juwelen: Soms zijn het de eenvoudige dingen die de meeste vreugde brengen. Een liefdevol babybelletje is niet alleen een schattig accessoire, maar kan ook zorgen voor kostbare momenten van verbondenheid tussen mama en baby. Daarnaast kan je ook kiezen voor een gepersonaliseerd sieraad zoals een armband of ketting met initialen of geboortebloem.

10. Online zwangerschapscursus: Voor de aanstaande mama die zich wil voorbereiden op de komst van haar kleintje, is onze online zwangerschapscursus een waardevol geschenk. Deze cursus biedt nuttige informatie, tips en ondersteuning voor een zorgeloze zwangerschap en een soepele overgang naar het moederschap.

Of je nu een moederdagcadeau zoekt voor een aanstaande mama die op het punt staat haar baby te verwelkomen of voor een mama die haar handen vol heeft met kleine kindjes, deze 10 cadeautips zijn bedoeld om haar te laten zien hoe bijzonder ze is en hoeveel ze wordt gewaardeerd. Happy Mother’s Day! 🌸Deel deze post