Home » Testmama » Testmama’s gezocht voor de Elvie Stride borstkolf

Testmama’s gezocht voor de Elvie Stride borstkolf

In samenwerking met Elvie

Opnieuw zijn we op zoek naar testmama’s en deze keer willen we jullie de Elvie Stride borstkolf (t.w.v. €199) laten testen. Het is een ultra stil lichtgewicht die je in je beha draagt en comfortabel aanvoelt onder je kleding. Je hebt helemaal geen stopcontacten en beperkende kabels meer nodig, hoe handig is dat? Moeders kunnen nu discreet kolven zonder te moeten inboeten aan kolfprestaties en dat terwijl je gewoon lekker vrij rondloopt 😉.


Bovendien kan je de Elvie Stride verbinden met de Elvie-app en op die manier bedienen om de intensiteitsinstellingen te wijzigen en gegevens van de kolfgeschiedenis bij te houden. Mama’s kunnen hun kolf personaliseren zodat deze altijd start met de gewenste instellingen. De Elvie Stride zorgt ervoor dat je met je handen én je lichaam kan blijven bewegen. Je kan wandelen, een telefoontje plegen of gewoon even tijd voor jezelf nemen. Wie wil dat nu niet?

Hands-free kolven

Wij vroegen alvast de mening van mama Gaëtane Verbruggen: “Het borstvoedingsavontuur van mij en Lucas kende een hobbelige start omdat Lucas zijn eerste week op neonatologie lag door een infectie. Bij onze thuiskomst ben ik op aanraden van de vroedvrouw fulltime gaan kolven omdat ik last had van kloven. Na een drietal weken accepteerde Lucas gelukkig heel gemakkelijk weer de borst. Momenteel zijn we heel langzaam de borstvoeding aan het afbouwen. Dat geeft me de tijd om in alle rust afscheid te nemen van deze prachtige maar woelige periode. In tussentijd testte ik heel wat kolfapparaten zoals de nieuwe Elvie Stride. In mijn ogen een zeer praktisch kolftoestel met goede zuigkracht waarmee ik zonder problemen kan rondlopen, koken en nog zoveel meer! Daar bovenop is het erg stil en compact waardoor je in alle discretie kan afkolven 😉”

Gezocht: 2 testmama’s die borstvoeding geven

Deze krachtige borstkolf klinkt alvast veelbelovend! Na heel wat vraagjes in onze mama community over deze borstkolf, onderzoeken we samen met jullie of ze nu echt zo fantastisch is in gebruik. We gaan op zoek naar een testgroep van 2 mama’s die borstvoeding geven om een eerlijke reviewblog te schrijven en enkele mooie bijhorende beelden te voorzien. Vind jij borstvoeding geven helemaal fantastisch, maar kijk je soms tegen het kolven op? Dan is deze Elvie Stride borstkolf misschien wel iets voor jou! Nieuwsgierig, en wil je deze graag uittesten voor ons? Neem je graag foto’s en heb je een leuke schrijfstijl? Stel jezelf dan kandidaat als testmama en wie weet word jij geselecteerd en ontvang jij binnenkort deze Elvie Stride borstkolf t.w.v. €199 thuis die je na het testen lekker mag houden! 🤩

Meedoen?

Wie kans wil maken op de Elvie borstkolf (t.w.v. €199) kan meedoen via onze Instagram pagina:

🍼 Vul het formulier in

🍼 Volg @ondermamas en @gaetane.vrbrggn

🍼 Tag in de comments enkele mama’s waarvan jij weet dat zij deze borstkolf ook wel graag zouden willen winnen en laat ons weten hoe lang jij al borstvoeding geeft

Meedoen kan tot en met 09/02 🍀 succes!

Geef je geen borstvoeding (meer)?

Hou dan zeker onze Instagram pagina in het oog, want wij gaan geregeld op zoek naar mama’s om producten uit te testen. Dus wie weet val jij de volgende keer wel binnen onze doelgroep!



Deel deze post