Home » Testmama’s » Tuki leertoren getest door onze mama’s

Tuki leertoren getest door onze mama’s

Home » Testmama’s » Tuki leertoren getest door onze mama’s

Tuki leertoren

Of je nu gaat om koken of knutselen het wordt allemaal veel leuker met een Tuki leertoren in huis. Dit is een echte life-saver tijdens je dagelijkse routines. Van handen wassen in de badkamer tot bakken in de keuken, je hoeft je geen zorgen meer te maken over wiebelige krukjes of stoelen. Met de Tuki leertoren kunnen kindjes veilig meehelpen, dankzij het stevige ontwerp en het lage zwaartepunt dat tot 100 kg kan dragen.

Lees zeker verder hieronder om de ervaring van onze testmama’s te lezen.

Welke producten werden getest?

Tuki leertoren
Tuki leertoren
Testscore van de mama's
Overall
4.5
 • Gebruiksgemak
  (4.5)
 • Kwaliteit
  (4.5)
 • Veiligheid
  (4.5)
 • Montage
  (4.25)
 • Look & feel
  (4.5)

Onder mama's testgroep

Deze leertoren werd grondig getest door 2 testmama’s met enkele nieuwsgierige peuters en kleuters in huis. Overall waren ze het eens dat dit een leuke musthave is met kleine kindjes in huis!

Stel jezelf en je gezin even voor

Ik ben Yasmine, een mama van twee kindjes. Een dochter van 3,5 en eentje van 2 jaar. Ik ga eerlijk zijn met jullie… elke keer dat ik leertorens voorbij zag komen dacht ik altijd “veel geld voor wat het is”. Ik zag de meerwaarde er nog niet echt van in. Toen kwam ik in aanraking met de leertoren van Tuki swiss en mijn vooroordelen bleken totaal niet waar te zijn.. mijn peuter van bijna 2 jaar is zo nieuwsgierig dus voor haar is dit oprecht een echte meerwaarde. Koken is voor mezelf nu ook gemakkelijker geworden. Meehelpen met koken, of gewoon mee komen kijken tijdens het koken het kan allemaal nu. De tijden dat ze aan mijn broek hing tijdens het koken zijn verleden tijd, want nu kan ze gewoon mee helpen.

 

Voor het tandenpoetsen is dit ook echt zo een zalige uitvinding. De leertoren is ook in hoogte verstelbaar wat ik zelf een echt pluspunt vind. Hij is super veilig en van hoogwaardige materialen gemaakt. De kindjes kunnen er gemakkelijk zelf op en af klimmen. De lerentoren word hier zelf gebruikt door mijn oudste dochter als prinsessen toren haha, dus ook hun fantasie gaat de vrije loop met deze leertoren 😄 Al mijn vooroordelen zijn echt wel verleden tijd en deze leertoren is nu iets onmisbaar geworden in ons huis.

Wat was jouw eerste indruk van de Tuki leertoren?

Super mooie stevige uitstraling

Hoe is de Tuki leertoren in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting? 

Super handig in gebruik. Ook handig is dat je de hoogte van het voetenplankje kan verschuiven.

 

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de leertoren?

Nu kunnen de kindjes altijd mee doen in de keuken of Elize (3,5j) helpen met de pamper van de zus. Tandjes poetsen, handjes wassen. Het is onmisbaar en wordt elke dag gebruikt

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Omdat kindjes zoveel kunnen leren om ons in de gaten te houden. Ze zijn ik zo nieuwsgierig. En het is gewoon zo handig 🤗

Stel jezelf en je gezin even voor

Mijn vriend Stijn (30 jaar) en ik, Yana (28 jaar), zijn recent ouders geworden van ons eerste kindje, Leon. Leon is een vrolijk mannetje en weet goed wat hij wil. Stilzitten staat niet in zijn woordenboek, hij is erg nieuwsgierig en komt dus ook regelmatig in de keuken kijken als we aan het koken zijn.

Wat was jouw eerste indruk van de Tuki leertoren?

De leertoren ziet er erg stevig uit en is strak afgewerkt. Het design past perfect in onze keuken!

Hoe is de Tuki leertoren in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting? 

Absoluut! De leertoren maakt het mogelijk om op een veilige manier mee te volgen in de keuken.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de leertoren?

Een leertoren is het perfecte hulpmiddel om je kindje veilig mee te laten helpen in de keuken en zo zijn/haar nieuwsgierigheid de vrije loop te laten. De leertoren is verstelbaar in hoogte en is dus ideaal voor verschillende leeftijden. Ik las dat deze leertoren gebruikt kan worden tot 8 jaar. Heel duurzaam dus 😄 Omdat Leon nog jong is, hebben wij een beveiligingsdoek ontvangen. Dat biedt nog meer veiligheid voor de jonge kindjes.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Een leertoren is voor een peuter/kleuter geweldig. Hij/zij kan er makkelijk op- en afklimmen. Je kindje kan actief deelnemen aan de dagelijkse activiteiten. Bovendien bevordert het de zelfstandigheid en het stimuleert de motoriek op verschillende vlakken. Er gaat echt een nieuwe wereld voor je kindje open, heel fijn om te zien! Het is namelijk niet altijd eenvoudig om te koken met kinderen in huis. De leertoren is ook handig voor handjes wassen (voor Leon is het momenteel nog spelen met water 😉). Ook in de badkamer voor het tandenpoetsen lijkt mij de leertoren erg handig.

Andere testreviews