Home » Testmama’s » Aeromoov reisbed getest door onze mama’s

Aeromoov reisbed getest door onze mama’s

Home » Testmama’s » Aeromoov reisbed getest door onze mama’s

AeroMoov instant travel cot

Of je nu thuis in de tuin, op het balkon, in de kamer, keuken, slaapkamer of op kantoor bent, met het multifunctionele reisbed van AeroMoov creëer je moeiteloos de perfecte speel- of slaapplek voor je kindje. Dit reisbed biedt ongekend gemak: ten eerste is het licht van gewicht, draagbaar en eenvoudig op te zetten, wat het ideaal maakt voor onderweg ✈️ Bovendien kun je het bedje snel opvouwen en handig opbergen in de bijgeleverde draagtas. Zo neem je het moeiteloos mee naar verschillende locaties, zoals hotels, campings of het huis en de tuin van familie en vrienden.

Lees verder om de bevindingen van onze testmama’s te lezen.

Welke producten werden getest?

Aeromoov reisbed getest win
Aeromoov reisbed getest win
Testscore van de mama's
Overall
4.8
 • Gebruiksgemak
  (4.8)
 • Kwaliteit
  (4.8)
 • Multifunctionaliteit
  (4.66)
 • Veiligheid
  (4.8)
 • Look & design
  (4.8)

Onder mama's testgroep

yay, 3 mama’s gingen het AeroMoov reisbed uittesten op héél wat verschillende locaties, denk maar aan de fitness, het strand, de klas… en ze zagen dat het goed was. Lees hieronder al het positiefs dat ze te vertellen hebben over die multifunctionele reisbed.

Stel jezelf en je gezin even voor

Mijn vriend Gino (32j) en ik (Céline, 28j) mogen ons sinds 31 maart 2023 mama en papa noemen van een pittig dochtertje, Lara. Wij zijn een gezinnetje met een drukke agenda vol sociale gelegenheden, waarin we proberen op tijd ook wat quality time thuis in te plannen. Voor ons is het heel fijn dat we Lara zoveel als mogelijk mee kunnen nemen naar evenementen, bbq’s bij vrienden, dagjes weg,…

Lara heeft overdag nogal last van FOMO en wil dus niets missen. Ze wegleggen voor een dutje zit er dus niet gauw in. Het Aeromoov-bedje heeft wel al goed zijn dienst gedaan als speelplekje. Ze kan er nog goed in rondkijken en tegelijkertijd zijn wij gerust dat ze veilig verder kan ontdekken en rollen.

Wat was jouw eerste indruk van het reisbedje en de opbergtas?

Wauw, de nieuwe kleur Seashell Olive straalt direct een vakantiegevoel uit! Mijn vriend was direct fan omdat het zo’n lichtgewicht is en gemakkelijk in gebruik. Op deze manier gaan we veel sneller gebruik maken van een reisbedje. Wat we anders niet snel zouden doen.

Hoe is het reisbedje in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting?

Het reisbedje is super handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Doordat je het zo snel opstelt en weer opvouwt, gebruik je het veel sneller dan een ‘gewoon’ reisbedje. Het feit dat het er nog eens leuk uitziet is natuurlijk mooi meegenomen. Ook de accessoires zijn echt handig. Zelf wilden we zeker het muggennet, voor zomeravonden op locatie. Maar ook het zonnescherm heeft zijn nut al goed bewezen en gaat telkens mee op uitstap.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van het reisbedje?

De grootste voordelen zijn het gemakkelijk opplooien, het lichtgewicht en het tussenverdiep voor de kleinsten. Ik zou het bedje aanraden door deze drie voordelen. Het is zó gemakkelijk op te stellen en weer toe te vouwen. Nog gemakkelijker als een gooi-tentje. 😉 Je merkt dat het reisbedje uit degelijk materiaal gemaakt is en ook wel tegen een stootje kan. Er is goed nagedacht over het systeem en dat merk je doordat het écht goed werkt. Het is niet alleen een bedje, het zorgt echt voor een aparte speelplek voor je kleintje. Door de accessoires kan je het ook nog op perfect aanpassen aan de locatie waar je bent. Een zomerse bbq waar toch wat muggen zitten? Geen probleem met het muggennet! Je hoeft ook geen aparte parasol meer mee te nemen naar het strand, door het handige zonnescherm!

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Omdat het niet zoveel weegt, kan je het gemakkelijk samen met de verzorgtas en de baby meenemen. Je hangt het over je schouder en je hebt je beide handen vrij. Een reisbedje is altijd enorm diep bukken en met een slapende baby is dat altijd een hele uitdaging. Het tussenverdiep is dus super handig, die eerste maanden! Zeker een voordeel.

Stel jezelf en je gezin even voor

Ik ben Eline (33 jaar), getrouwd met Tom (33 jaar ) en mama van 2 kindjes; Léonie ( 5 jaar) en Magalie (9 maanden).

Wat was jouw eerste indruk van het reisbedje en de opbergtas?

Wij kunnen zeker genieten van dagje thuis, maar we gaan ook heeel graag op vakantie of eens een weekendje weg met familie of vrienden 😊

Hoe is het reisbedje in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting?

Héél zeker !! 😊

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van het reisbedje?

Het bedje is zeer licht en compact. Het duurt echt maar 2 seconden voordat het opgesteld en opgevouwen is dus heel handig om mee te nemen naar bv vrienden, camping of een dagje strand.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Het is een heel goeie kwaliteit, zeer mooi en handig en het kan echt overal mee naartoe. Ik ben ook helemaal fan van de nieuwe kleur Seashell Olive!

Stel jezelf en je gezin even voor

Ik ben Anouschka, 29 jaar en bijna 6 maand happy mommy van Otto! Onze kleine keizer heeft echt wel ons hartje en huis betoverd. Mijn man en ik zijn vorige zomer getrouwd, kort daarop kregen we het nieuws  een kindje te verwachten!  We hebben ook een hond, Pepper, onze trouwste viervoeter! Het was even wennen voor haar en voor ons om de aandacht te verdelen, maar nu bijna 6 maand later is er al heel wat gewenning opgetreden. Ze krijgt intussen namelijk van een 3e gezinslid, liefde, vriendschap en aandacht! We namen onze hond bijna altijd en overal mee naartoe, dit is nu wel nog wat zoeken.

We houden ervan om gezellig in ons huis te genieten maar we zijn vaker weg misschien daarom dat we zo graag thuis zijn! Op zondag proberen we zoveel mogelijk te supporteren aan het rugbyplein, momenteel ben ik nog de enige die roept maar binnen een aaltal jaar zal Otto deze taak ook wel op zich nemen!

We houden van eten en reizen en gaan de uitnodigen niet snel uit de weg; strakke planning is ‘key’ maar hier wordt nog aan gewerkt, zo een reisbedje is dus heel makkelijk als je op elke uitnodiging ‘ja’ zegt.

Wat was jouw eerste indruk van het reisbedje en de opbergtas?

Het viel ons meteen op dat het bed plat opgeborgen werd, zo zalig! Wij hebben geen erg ruime koffer en dit bed past er altijd in. Het reisbedje was zo makkelijk op te zetten en in een mooie kleur, we voelden ons georganiseerde en hippe ouders met een bedje in een trendkleur! Super handig om het bed ook op te bergen, ik heb al heel wat gesukkeld met andere bedjes maar deze staat op in 10 sec en zit weg in 20!

Hoe is het reisbedje in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting?

We hebben echt veel geniet gehad van het reisbedje, het opstellen en afbreken gaat zo vlot, hierdoor vergat ik wel af en toe foto’s te nemen! We hebben het nog veel meer gebruikt dan op de foto’s te zien is 😉

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van het reisbedje?

Snel opplooipaar en ook heel makkelijk weer op te bergen.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Je bent gerust, je kan je kindje overal laten slapen en spelen, ook de accessoires zijn heel handig! Voor ons is het echt welgekomen, wij zijn bezige bijtjes die veel weg zijn en zo kunnen we ons kindje op een veilige manier meenemen.

Andere testreviews