Home » Testmama » Testmama’s gezocht voor het Aquascale babybad

Testmama’s gezocht voor het Aquascale babybad

In samenwerking met Baby Patent

Opnieuw zijn we op zoek naar testmama’s en deze keer willen we jullie het Aquascale babybad (t.w.v. €141) laten testen. Aqua Scale; de woorden zeggen het zelf ‘water weegschaal’. Met dit innovatieve babybadje van Baby Patent kan je je baby wassen én wegen. Met het handige display kan je het gewicht opslaan. Ideaal dus om het gewicht van je baby goed op te volgen en je gerust te stellen, die eerste weken na de geboorte.

Het badje beschikt over een anti-slip zone en uitneembaar tussenstuk waardoor je baby veilig blijft liggen. Van zodra je baby stevig zit, kan je het tussenstukje weghalen en kan je het badje nog gebruiken tot ongeveer 2 jaar!

De accurate, digitale thermometer geeft live de temperatuur van het water aan waardoor je perfect weet wanneer het water te warm of te koud is.

Ingebouwde weegschaal en thermometer

Wij vroegen alvast de mening van mama Laura Van Den Broeck: “Vikje ging eigenlijk heel erg lang niet graag in bad. Telkens als we hem erin stopten brak de hel los. Maaaar, sinds we het Aquascale bad van babypatent mochten uittesten voor Onder mama’s, zou Vikje wel uren in zijn badje kunnen hangen tot zijn huid eruit ziet als een verschrompelde bompa… haha, maar dat laten we uiteraard niet toe. Het handige aan dit badje is de ingebouwde weegschaal en thermometer. Zo kan je je baby telkens wegen als het in bad gaat en heb je de temperatuur continu in de gaten”

Gezocht: 2 kersverse mama’s

Dit badje klinkt alvast veelbelovend maar we onderzoeken graag samen met jullie of het nu echt zo fantastisch is in gebruik. We gaan op zoek naar een testgroep van 2 mama’s met een baby om een eerlijke reviewblog te schrijven en enkele mooie bijhorende beelden te voorzien. Nieuwsgierig, en wil je deze graag uittesten voor ons? Neem je graag foto’s en heb je een leuke schrijfstijl? Stel jezelf dan kandidaat als testmama en wie weet word jij geselecteerd en ontvang jij binnenkort dit badje met badstaander t.w.v. €141 bij je thuis die je na het testen lekker mag houden! 🤩

Meedoen?

Wie kans wil maken op het aquascale babybad met staander van Baby Patent (t.w.v. €141) kan meedoen via onze Instagram pagina:

🛀 Vul het formulier in

🛀 Volg @ondermamas en @befitbeawesomebylaura en @babymatterscom

🛀 Tag enkele (toekomstige) mama’s in een reactie + vertel waarom jij dit graag wil uittesten

Meedoen kan tot en met 22/02 🍀 succes!

Geen kleine baby’tjes meer?

Hou dan zeker onze Instagram pagina in het oog, want wij gaan geregeld op zoek naar mama’s om producten uit te testen. Dus wie weet val jij de volgende keer wel binnen onze doelgroep!Deel deze post