Home » Testmama » Testmama’s gezocht voor AeroMoov reisbed

Testmama’s gezocht voor AeroMoov reisbed

In samenwerking met AeroMoov

Thuis in de tuin of op het balkon, in de kamer, keuken, slaapkamer of kantoor: overal maak je in een handomdraai de ideale speel- of slaapplek voor je kindje met het multifunctionele reisbed van AeroMoov. Dit reisbed is echt zooo handig: ten eerste is het licht, draagbaar en simpel op te zetten, ideaal voor op reis ✈️ Je kan het bedje ook heel snel opvouwen en in de bijhorende draagtas opbergen. Zo neem je het makkelijk mee naar verschillende locaties, zoals hotels, campings of bij familie en vrienden thuis.

Daarnaast biedt het reisbedje een veilige en comfortabele slaapomgeving voor je kind. Het heeft een stevig en stabiel frame dat zorgt voor maximale veiligheid maar ook een lekker zachte en comfortabel matras waardoor je kindje zelf in zijn niet-vertrouwde omgeving lekker kan wegdromen. Daarnaast zorgt het mesh-materiaal aan de zijkanten ervoor dat er voldoende luchtcirculatie is en je als mama je kindje toch makkelijk in de gaten kan houden 😉

Compact en licht

Het Aeromoov reisbed is een handige en praktische oplossing voor mama’s die regelmatig met hun kind onderweg zijn. Bovendien groeit dit bed mee met je kindje want het bed heeft 2 niveaus waardoor zelf de allerkleinsten er heerlijk in liggen.

Mama Eline @littleleonie_ nam alvast de proef op de som en testte het AeroMoov reisbed enkele weken met haar dochtertje Magalie:

“de eerste vakantie met ons vier dat is er eentje met véél uitstapjes naar zee ⛱️  Magalie moet nog even wennen aan het zand tussen haar tenen en de felle zonnestralen op haar snoet 😉 dus gebruiken we sinds kort het AeroMoov reisbed om haar een eigen plekje te geven om te spelen en slapen als we op stap zijn. In vergelijking met andere reisbedjes is dit een lichtgewicht om mee te dragen, en heel makkelijk om op te zetten. De ventilatie aan de zijkant én het zonnescherm zorgen toch voor een extra gerust gevoel zodat ze het zeker niet te warm krijgt 🌡️ Voor ons is het een ideale oplossing voor als we onderweg zijn met de kindjes.”

Gezocht: 2 mama’s met een kindje jonger dan 1 jaar

Klinkt super toch, zo’n praktisch reisbed? Wil jij deze ook graag uittesten, neem je graag foto’s en heb je een leuke schrijfstijl? Stel jezelf dan kandidaat als testmama en wie weet word je geselecteerd en ontvang jij binnenkort dit reisbed van AeroMoov (t.w.v. €179) met muggennet (€19,99) of zonnescherm (€19,99) bij je thuis die je na het testen lekker mag houden! 🤩

Meedoen?

Heb je een kindje jonger dan 1 jaar en wil je kans maken op een AeroMoov reisbed met accessoire (t.w.v. €199)? Doe dan mee via onze Instagram pagina:

🛏️ volg @ondermamas , @littleleonie_ en @aeromoov_official
🛏️ tag enkele mama’s in een reactie + vertel ons waarom jij dit kan gebruiken
🛏️ delen is lief

Meedoen kan tot en met 27/07 🍀 succes!

Niet gewonnen?

Hou dan zeker onze Instagram pagina in het oog, want wij gaan geregeld op zoek naar mama’s om producten uit te testen. Dus wie weet val jij de volgende keer wel binnen onze doelgroep!Deel deze post