Home » Peuter » Piekfijn uitgedost voor een magisch communie- of lentefeest

Piekfijn uitgedost voor een magisch communie- of lentefeest

Vlinders en kriebels in de buik. Daar staat je kind mee op wanneer zijn of haar communiefeest of lentefeest aangebroken is. Tijd om te schitteren, tijd om te stralen, en dat natuurlijk in stijl! Maar wat zijn de trends van 2023? Wij vroegen het aan ervaren styliste Petra van the baby’s corner. Daar kan je terecht voor een uitgebreide en unieke collectie van communiekleding voor meisjes en jongens tot 16 jaar. Zo wordt feest- & communiekleding kiezen een ware beleving want dat doe je immers niet elke dag.

Prinsessenjurk of vlotte jumpsuit?

Op feestelijke dagen die een mijlpaal zijn, trekken we graag iets moois aan, romantisch, frivool, stoer of op je paasbest. Styliste Petra licht alvast de collecties van 2023 toe voor de meisjes: “Voor meisjes blijft een zachte, feeërieke look het in 2023 heel goed doen. Denk aan wit, crème en héél veel gouden details, perfect voor een stralende lentedag! Heel populair zijn de tweedelige jurkjes met tule rok, transparante stoffen en kanten top. Mag het wel wat stoerder? Dan stellen we heel graag een jumpsuit in soepel vallende stof voor: comfy, chic en perfect voor meiden waarbij het net even wat anders mag. En o, bye bye ballerina’s. Dit jaar zetten meisjes hun beste beentje voor met een paar hoge sneakers.”

Stralende jongensoutfits

De jongens blijven in 2023 strak in het pak met als hoofdkleur blauw: en dit in alle tinten van licht- tot donkerblauw. “In hemdjes, blazers, ondervesten en broeken komt de kleur blauw volop terug. Een trend die we zien terugkeren zijn de drukke prints op hemdjes, een leuk accent wanneer je kiest voor een klassieker kostuum. We voelen de lente al aankloppen bij het zien ervan. En als finishing touch? Dan fleurt een speelse vlinderdas, riem en casual sneaker de outfit op.”

Voor broer en zus

En niet enkel de feestneus staat in de belangstelling maar ook broer of zus, groot en klein, vinden hun gading. Ze worden gehuld in prachtige outfits volgens de laatste trends. Hippe merken geven hen een frisse en speelse uitstraling op de bijzondere dag waardoor ze gezellig samen de show kunnen stelen. Want zeg nu zelf, hoe schattig is het dat alle kindjes een bijpassende outfit hebben? Dat ziet er vast heel leuk uit op de foto’s!

Nog op zoek naar een leuke feestoutfit voor je zoon of dochter? Breng dan zeker eens een bezoekje aan the baby’s corner in Nazareth of Hasselt met je kindje en wandel de winkel buiten met zijn of haar favoriete outfit 🤩

Advies door Petra, styliste kleding bij the baby’s cornerDeel deze post