Home » Peuter » Een peuter in huis? Dan is dit het boek voor jou!

Een peuter in huis? Dan is dit het boek voor jou!

De gids voor een vrolijke en ontspannen peutertijd

Met een peuter in huis breekt een heerlijke nieuwe fase van het ouderschap aan: je kindje groeit als kool, wordt steeds zelfstandiger en stelt honderden vragen. Maar zo’n bruisende wervelwind van energie in huis brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Voor je kindje, maar ook voor jou als mama. Want nu je pittige peuter zijn grenzen volop opzoekt, begint voor jou niet alleen de fase van het opvoeden maar tegelijk ook de fase van het stap voor stap loslaten.


Het boek Peutermama’s geeft je inzicht in de ontwikkeling van je kindje en toont je hoe je met grote emoties om kunt gaan. De concrete tips en praktische lijstjes over eten, spelen, slapen en potjestraining nemen veel (opvoed)-stress weg en de herkenbare verhalen zorgen voor die af en toe broodnodige zucht van verlichting. Kortom: dit boek helpt je om de peuterjaren van je kind zo ontspannen mogelijk door te komen, zodat je volop kunt genieten van deze bijzondere fase van het ouderschap. Want ja, de peuterpuberteit kan je gezin wel eens onder hoogspanning zetten, maar dankzij dit boek sta je er gelukkig niet alleen voor!

“Bonding with your baby is your gift for life”

Sonia Pypaert
peutermama's de gids voor een vrolijke en ontspannen peutertijd

Sonia Pypaert is mama van drie kinderen. 25 jaar geleden begon ze de bekende babywinkel the baby’s corner, als antwoord op haar eigen noden en zorgen tijdens haar prille moederschap. Daarnaast richtte ze de succesvolle online community Onder mama’s op, waar mama’s wijsheid en ervaringen met elkaar kunnen delen. In haar inspirerende boeken deelt ze haar eigen jarenlange ervaring en de ervaringen van vele andere mama’s en experten.Deel deze post