Home » Momlife » Maak de leukste foto’s van je reis tastbaar

Maak de leukste foto’s van je reis tastbaar

We kennen het allemaal. Je hebt een heerlijke vakantie gehad, met prachtige foto’s, maar voor je het weet blijven ze voor eeuwig op de sd-card van je camera of op je telefoon staan in een map waar je geen tijd meer voor hebt om te bekijken. En voor je het weet raken die herinneringen in de vergetelheid. Dan is een mooie activiteit het tastbaar maken van je reis in een lekker weekend na je vakantie door je mooiste foto’s te laten drukken in de vorm van een foto canvas. Bovendien kun je je favoriete vakantieplek er ook mee opfleuren, zoals je camper of caravan. 

Foto op canvas

Als je op zoek bent naar een klassieke look, dan is een canvas wanddecoratie precies wat je nodig hebt om je herinneringen tot leven te brengen. Een foto op canvas wordt geprint op 100% polyester en wordt op een houten frame gespannen. Je kan jouw decoratie afwerken met één van de zwevende kaders voor een bijzondere uitstraling. De meeste foto’s op canvas worden geleverd met een muurbevestiging, en zijn dus meteen klaar om op te hangen in jouw kampeervoertuig.

Kies je beste foto

Zorg ervoor dat het formaat van je foto groot genoeg is om mooi geprint te worden. Als het bestand te klein is, zal de foto niet goed overkomen op het canvas. Foto’s zijn een geweldige manier om herinneringen en momenten vast te leggen, en canvasfoto’s bieden een unieke manier om ze weer te geven. Het is leuk om een mooie foto te laten afdrukken waarop duidelijk is te zien waar je een foto van maakt. Tegelijkertijd kan het ook erg verrassend zijn om een detailfoto kiezen. Zolang het voor jou maar doet denken aan dat ene mooie, bijzondere moment.

Duurzaam en veelzijdig

Canvas afdrukken zijn zeer duurzaam en zullen niet vervagen of scheuren zoals traditioneel fotopapier. Ze kunnen buiten worden opgehangen zonder schade, waardoor het ook een originele manier is om de buitenkant van jouw kampeervoertuig een persoonlijke uitstraling te geven. Hierbij is het wel verstandig om een plek in de schaduw te kiezen. Zo voorkom je dat de foto na verloop van tijd zal verkleuren in de zon. Canvas afdrukken kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je foto’s te laten zien. Je kunt ze aan de muur hangen, op een schildersezel zetten of zelfs om een rond frame wikkelen. 

Kortom, een foto op canvas laten afdrukken, is een geweldige manier om je favoriete foto’s op een unieke en stijlvolle manier te laten zien. Deel deze post