Home » Expertenteam » Experte Ana De Plus

Experte Ana De Plus

twinkel twinkel baby- & kinderslaapcoach onder mama's

Ana De Plus

Baby- & kinderslaapcoach

Mama van tweeling Oona en Lina

Door de onderbroken nachten van haar tweeling gedurende het eerste jaar en een half startte ze met de opleiding tot Kinderslaapcoach bij een internationaal erkende opleidingsvertrekker (Baby Sleep Consultant Training). Sinds begin 2021 mag ze zichzelf “Gecertificeerd Kinderslaapcoach” noemen en helpt ze dus baby’s en kinderen tussen 0-5 jaar aan meer slaap.

Twinkel Twinkel

Met Twinkel Twinkel is het haar missie om zoveel mogelijk ouders te helpen aan een betere nachtrust, meer voorspelbare dagen en zorgt ze ervoor dat je opnieuw kan genieten van het prille ouderschap (en van elkaar!).

No-nonsense

Ze houdt van een no-nonsense aanpak, waarbij ze elk gezin respecteert in hun persoonlijke opvoedingsstijl. Geen zweverig gedoe, maar concreet naar jouw doel toewerken, daar streeft ze naar! De methodes die ze gebruikt om kinderen beter te leren slapen, zijn dan ook steeds wetenschappelijk onderbouwd en hebben bewezen nut.

twinkel twinkel baby- & kinderslaapcoach onder mama's

Ben je op zoek naar een slaapcoach om je kindje en jezelf meer slaap te gunnen? Neem dan contact op met baby- & kinderslaapcoach Ana De Plus van Twinkel Twinkel.

Tel: +32 474 43 33 14

Email: info@twinkeltwinkel.be

Locatie: 3220 Holsbeek

Volg Twinkel Twinkel

Facebook Onder mama's Instagram Onder mama's

Blogs van Ana

slapen zomeruur tips overgang uurwissel baby kind

Help, uurwissel! Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind vlot overgaat op zomeruur?

Handige tips van een slaapcoach voor als je kindjes hebt en de uurwissel eraan komt. Ga je beter proactief of reactief te werk? Lees het hier

cosleepen baby veilig

Hoe je veilig kan cosleepen met je baby

Je kan ervoor kiezen om je baby tijdens de nacht dicht bij jou te hebben. Hoe je veilig kan cosleepen en hoe je het samenslapen afbouwt, leggen we je graag uit ...

night terror, nachtangsten, nachtmerries

Night terrors en nachtangsten bij kinderen, hoe ga je ermee om?

Nachtangsten of night terrors worden vaak gelijkgesteld met nachtmerries, maar eigenlijk zijn het twee heel verschillende fenomenen. Slaapcoach Ana legt je in d...

winteruur, aanpassen, zomeruur, uursverandering

Een vlotte overgang van zomeruur naar winteruur? Dat doe je zo!

Komt het winteruur eraan? Dan kan je alvast aan de slag gaan om je kindje het nieuwe uur aan te leren. Lees hier enkele tips van de slaapcoach.

inbakeren, slapen, slaaptips, baby

Starten met inbakeren, waarop moet je letten?

Inbakeren, hoe begin je ermee, waarvoor is het goed en waarop moet je letten? Lees het allemaal in de blog van slaapexpert Ana.

start school, peuter, kleuter, eerste keer naar school, slaaptips

Slaaptips voor de start van het nieuwe schooljaar

In deze blog geeft kinderslaapcoach Ana je enkele slaaptips voor de start van het nieuwe schooljaar.

  • 1
  • 2