Home » Baby » Testmama’s gezocht voor een duurzaam babymerkje

Testmama’s gezocht voor een duurzaam babymerkje

In samenwerking met Timboo

Bij Onder mama’s zijn wij een grote voorstander van duurzame en ecologische merkjes. Deze keer kregen we de vraag om producten te testen van het duurzame babymerkje Timboo. Hun textielproducten worden gekenmerkt door hun uitzonderlijk draagcomfort dankzij het gebruik van bamboe. Een vaste waarde in de babywereld met een grote corporate social responsibility. Dit kunnen wij alleen maar toejuichen! Maar zou het niet veel leuker zijn als jullie die test voor ons zouden kunnen doen?

Gezocht: mama’s met kindjes tussen 0 tot 12 maanden

Daarom zijn we op zoek naar een testgroep van 4 mama’s uit België met kindjes tussen de 0 en 12 maanden om een eerlijke reviewblog te schrijven over de producten van Timboo. Neem je graag foto’s van je kindje en heb je een leuke schrijfstijl? En wil jij deel uitmaken van dit testgroepje? Neem dan deel aan onze wedstrijd en wie weet ontvang jij een van de testpakketjes met 3 of 4 producten van Timboo die je lekker zelf mag houden! 😉

Meedoen?

Dat kan via onze Instagram pagina:

Geef een like aan dit bericht

Volg @ondermamas

Vertel ons in een reactie op Instagram waarom jij het verdient om testmama te worden voor Onder mama’s en vermeld de leeftijd van je kindje(s)

Deelnemen kan tot en met 18/01/2021 en de winnaars worden op 19/01/2021 gecontacteerd. Vééééél succes!

Heb je oudere kindjes?

Hou dan zeker onze Instagram pagina in de gaten, want wij zullen geregeld op zoek gaan naar mama’s om kinderproducten uit te testen. Dus wie weet val jij de volgende keer wel binnen onze doelgroep!

Closed

Proficiat aan de testmama’s! Zij zullen binnenkort een review schrijven van de Timboo textielproducten:


@ourgingerlifestyle
@lieselotarnout
@isalineput
@welkomopnummer9Deel deze post