Home » Baby » Testmama’s gezocht voor de nieuwe draaibare 360 Family autostoel van Maxi-Cosi

Testmama’s gezocht voor de nieuwe draaibare 360 Family autostoel van Maxi-Cosi

In samenwerking met Maxi-Cosi

Wij vinden het bij Onder mama’s héél belangrijk dat jouw kindje veilig in de auto zit! Met de nieuwe innovatieve reeks autostoelen ontworpen voor langdurig gebruik door Maxi-Cosi, zit jouw kindje veilig in de auto van geboorte tot 4 jaar. De unieke 360 Family is hun nieuwe reeks draaibare autostoelen die meegroeit met je kindje en bestaat uit een draaibare FamilyFix 360-base en de bijbehorende autostoeltjes Pebble 360 en Pearl 360.

De basis voldoet aan de hoogste en nieuwste normen van i-size, want het is zomaar mogelijk om tot en met 4 jaar achterwaarts gericht te reizen. Dit geeft je kindje extra hoofd- en nekbescherming, waaaaant safety first!

Wij zijn alvast fan want dankzij de 360-rotatiehendel van de basis kunnen de 360°-autostoeltjes soepel en gemakkelijk met één hand worden gedraaid – perfect voor drukbezette ouders die hun handen vol hebben én hun rug willen sparen, yes pleaaaase! 😉

Gezocht: mama’s met kindjes tussen 0 en 3 maanden

Omdat wij wel eens willen weten of de nieuwe reeks draaibare autostoelen van Maxi-Cosi net zo fantastisch zijn als ze beloven, zijn we op zoek naar een testgroep van 2 mama’s met kindjes tussen de 0 en 3 maanden om een eerlijke reviewblog te schrijven. Vind je veiligheid en innovatief design belangrijk en wil je de FamilyFix 360 basis en Pebble 360 autostoel graag uittesten voor ons? Neem je graag foto’s van je kindje en heb je een leuke schrijfstijl? Stel jezelf dan kandidaat als testmama en wie weet ontvang jij binnenkort deze Maxi-Cosi autostoel en basis 🤩 die je erna lekker mag houden!

Meedoen?

Wie kans wil maken op de de FamilyFix 360 basis en Pebble 360 autostoel kan meedoen via onze Instagram pagina:

Volg @ondermamas en @maxicosi_eu

Vertel ons in een reactie op Instagram waarom jij het verdient om testmama te worden voor Onder mama’s en vermeld de leeftijd van je kindje(s)

Deel dit bericht in jouw verhaal

Deelnemen kan tot en met 24/08. Komaan mamaatjes, superveel succes!

Heb je oudere kindjes?

Hou dan zeker onze Instagram pagina in de gaten, want wij zullen geregeld op zoek gaan naar mama’s om producten uit te testen. Dus wie weet val jij de volgende keer wel binnen onze doelgroep!Deel deze post