Home » Testmama » Win een van de 2 hellende premium matrassen van Aerosleep

Win een van de 2 hellende premium matrassen van Aerosleep

In samenwerking met AeroSleep

In de eerste levensjaren en zeker -maanden brengt je baby vele uren slapend door. Uiteraard wil je je kleintje in een veilige en gezonde slaapomgeving naar dromenland kunnen sturen. Met de Premium 2-in-1 matras van AeroSleep slaap je als ouder op beide oren, want je koopt een babymatras én matrasbeschermer (t.w.v. €251) die de perfecte combinatie bieden van veiligheid en comfort. Je kleintje is verzekerd van een optimale rug ondersteuning, kan altijd veilig ademen, goed doorslapen en geniet van een onberispelijke hygiëne door de afneembare matrashoes.


Veiligheid én optimaal comfort in één matras

De AeroSleep premium matras klinkt als een droom voor de ouder die veilig slapen op één zet voor zijn of haar kindje. De matras kan zowel gebruikt worden voor veilig vlak en hellend slapen. Verlicht babykwaaltjes als buikkrampjes, reflux, verkoudheid en oorpijn. Door de matrasbeschermer die inbegrepen is, kan je baby altijd veilig ademen, wordt de warmte gereguleerd en vocht geabsorbeerd. De Premium matrassen van AeroSleep bouw je in een handomdraai om van een liggend naar een hellend vlak. Helemaal veilig en geen gedoe met losse onderdelen in het bed of blokjes onder het bed. Bekroond met een Baby Innovation Award.


Gezocht: 2 testmama’s

Nu willen wij samen met jullie eens testen of deze hellende matras nu wel echt zo goed is als ze beweren. We gaan daarom op zoek naar een testgroep van 2 mama’s met kindjes tot de leeftijd van 1 jaar om een eerlijke reviewblog te schrijven en enkele mooie bijhorende beelden te voorzien. Nieuwsgierig en wil je deze graag uittesten voor ons? Neem je graag foto’s en heb je een leuke schrijfstijl? Stel jezelf dan kandidaat als testmama en wie weet word jij geselecteerd en ontvang jij binnenkort deze hellende matras, inclusief matrasbeschermer en hoeslaken (t.w.v. €251) bij je thuis, die je na het testen lekker mag houden! 🤩

Meedoen?

Wil je kans maken op één van de 2 Premium AeroSleep matrassen? Dan kan je meedoen via het formulier én onze Instagram pagina:

Vul het formulier in.

Volg @ondermamas en @aerosleep_official

Tag 3 andere mama’s waarvan jij weet dat zij deze ook wel graag zouden willen winnen!

Extra kans maken? Deel het bericht dan in jouw verhaal

Deelnemen kan tot en met 29/09. Superveel succes, mamaatjes!

Niet gewonnen?

Hou dan zeker onze Instagrampagina in het oog, want wij gaan geregeld op zoek naar mama’s om producten uit te testen.Deel deze post