Home » Baby » Testmama’s gezocht voor de OYO Smart babymonitor van Aerosleep

Testmama’s gezocht voor de OYO Smart babymonitor van Aerosleep

In samenwerking met AeroSleep

Wij vinden het bij Onder mama’s héél belangrijk dat je jezelf en jouw kleintje een veilige nachtrust kan bezorgen! Met de OYO Smart Monitor en Camera van AeroSleep waak je als ouder mee over jouw kindje tijdens zijn slaapje, en dat zijn er veel bij pasgeboren baby’tjes 😉 Deze veilige monitor kan heel wat en meet heel veel verschillende zaken tijdens het slapen, zoals:

  • Ademhalingsbewegingen
  • Temperatuur
  • Positie van je kindje
  • Activiteitsniveau
  • Valdetectie

Mama’s en papa’s krijgen deze metingen meteen door via de OYO-app, een handige app waardoor je als ouder in principe de babymonitor niet in de gaten hoeft te houden. Bij de kleinste veranderingen in waarden krijg je als ouder een melding, is dat handig of wat? Zo kunnen alle ouders met een gerust hart aan het kokerellen, poetsen of een aperitiefje drinken op het terras wanneer je kleintje zijn schoonheidsslaapje doet. De Smart camera is van zo’n kwaliteit dat die zowel overdag als ‘s nachts haarscherp beeld geeft van de babykamer. Er is ook een terugspreekfunctie waardoor je steeds in contact blijft met je kindje via de OYO-app op je smartphone, een geruststelling voor ouders en spruitje!

Gezocht: mama’s met kindjes tussen 0 en 6 maanden

Omdat wij wel eens willen weten of de OYO Smart babymonitor net zo fantastisch is als hij klinkt, zijn we op zoek naar een testgroep van 3 mama’s met kindjes tussen de 0 en 6 maanden om een eerlijke reviewblog te schrijven. Hou jij jouw kindje graag nauwkeurig in de gaten tijdens het slapen en wil je de OYO Smart babymonitor en camera graag uittesten? Neem je graag foto’s van je kindje en heb je een leuke schrijfstijl? Stel jezelf dan kandidaat als testmama en wie weet ontvang jij binnenkort deze smart monitor in je bus 🤩

Meedoen?

Wie kans wil maken op de OYO Smart babymonitor en camera kan meedoen via onze Instagram pagina:

Volg @ondermamas en @aerosleep_official

Vertel ons in een reactie op Instagram waarom jij het verdient om testmama te worden voor Onder mama’s en vermeld de leeftijd van je kindje(s)

Deel dit bericht in jouw verhaal

Deelnemen kan tot en met 16/05. Komaan mamaatjes, superveel succes!

Heb je oudere kindjes?

Hou dan zeker onze Instagram pagina in de gaten, want wij zullen geregeld op zoek gaan naar mama’s om producten uit te testen. Dus wie weet val jij de volgende keer wel binnen onze doelgroep!Deel deze post