Home » Testmama » Win een van de Cybex Anoris T autostoelen

Win een van de Cybex Anoris T autostoelen

In samenwerking met Cybex

De Anoris T i-Size autostoel biedt ongeveer 50% meer bescherming dan vergelijkbare autostoelen, met veilig voorwaarts gericht reizen en meer interactie met de familie. Allemaal dankzij een geïntegreerde full-body airbag. Suuuper veilig dus! 😊 Mama Davina van @ourgreatlovebubble testte de autostoel alvast eventjes voor ons uit:

“Sinds kort zit Lio in een nieuwe autostoel en ze vindt het echt super fijn want ze zit comfortabel en kan toch naar haar kleine broertje Lou blijven kijken. We kozen voor de Anoris T i-size van Cybex, want die heeft een geïntegreerde airbag in de riem waardoor je kindje dubbel zo veilig zit in de auto. Het is even wennen aan het schokschild maar ik zou het niet meer anders willen want je kan het gewoon met één klik vastmaken. Het handige is ook dat we deze stoel nog kunnen gebruiken tot ze 6 jaar is en dat is 2 jaar langer dan elke andere autostoel 😉”

mama Davina

Gezocht: 2 testmama’s

Nu willen wij samen met jullie eens testen of de Cybex Anoris T nu wel echt zo veilig en comfortabel is in gebruik. We gaan daarom op zoek naar een testgroep van 2 mama’s om een eerlijke reviewblog te schrijven en enkele mooie bijhorende beelden te voorzien. Nieuwsgierig en wil je deze graag uittesten voor ons? Neem je graag foto’s en heb je een leuke schrijfstijl? Stel jezelf dan kandidaat als testmama en wie weet word jij geselecteerd en ontvang jij binnenkort de Cybex Anoris T i-size (t.w.v. €750) bij jou thuis, die je na het testen lekker mag houden! 🤩

Meedoen?

Wil je kans maken op één van de twee Cybex Anoris T i-size autostoelen (t.w.v. €750)? Dan kan je meedoen via het formulier én onze Instagrampagina:

Vul het formulier in.

Volg @ondermamas, @ourgreatlovebubble en @cybex_global

Tag enkel andere mama’s waarvan jij weet dat zij deze ook wel graag zouden willen winnen!

Deelnemen kan tot en met 05/04. Superveel succes, mamaatjes!

Niet gewonnen?

Hou dan zeker onze Instagrampagina in het oog, want wij gaan geregeld op zoek naar mama’s om producten uit te testen.Deel deze post