Home » Peuter » Kinderen kennis laten maken met refurbished

Kinderen kennis laten maken met refurbished

Kinderen bewust maken van wat er gaande is in de wereld is belangrijker dan men denkt. De sleutel tot succes is je kind op jonge leeftijd bepaalde gewoontes mee te geven. Leg de betekenis uit van duurzaamheid en wat het doel hiervan is. Zo is je kind ook bekend met verschillende duurzame termen.

Het doel van duurzaamheid

Duurzaam leven wordt steeds belangrijker. Zo willen we allemaal dat onze kinderen opgroeien in een gezonde levensomgeving, maar ook meer van de natuur genieten. Als we niet duurzaam leven raakt de aarde uitgeput en zullen er vele natuurlijke bronnen achteruit gaan of simpelweg verdwijnen. Dit kunnen we voorkomen als we met z’n allen bewust gaan leven en dat willen we natuurlijk ook meegeven aan onze kinderen. Het is goed om je kind bewust te maken van duurzaamheid, door bijvoorbeeld gebruik te maken van Zero Waste producten, zoals Shampoo bars, herbruikbare rietjes, RVS broodtrommels en nog veel meer. Maar wist je ook dat er duurzame elektronische producten zijn. Refurbished elektronica wordt steeds populairder. Een refurbished product is niet alleen goedkoper dan in de winkel, maar ook nog eens beter voor het milieu. Wil je kind graag een iPhone of iPad? Kies dan voor een refurbished iPhone of refurbished iPad. Kies bijvoorbeeld voor de iPad 2018 als je op zoek bent naar een groot beeldscherm waar je kind zowel video’s als leerzame spellen op kan spelen. Of voor de refurbished iPhone X als je op zoek bent naar een budget iPhone met FaceID. Kies voor duurzame alternatieven en vertel het verhaal hierachter.

reburbished iphone ipad

Betekenis refurbished

Wil je graag dat je kind het nut ziet van duurzaamheid? Praat dan hier over en leg de betekenis uit van diverse duurzame termen, zoals refurbished. Refurbished is een bekende term in de IT-wereld en betekent letterlijk gereviseerd. Deze producten zijn vaak afkomstig van het bedrijfsleven of restvoorraden. Denk hierbij aan MacBooks, iPhones en iPads. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Zo verleng je de gebruiksduur van een elektronisch product. Kortom kies je voor refurbished elektronica, dan zetten we samen een stapje dichterbij naar een groenere toekomst.

Refurbished webshop

Bij een officiële refurbished webshop staat duurzaamheid centraal. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished product, dan zorg je samen met andere refurbished gebruikers voor minder CO2-uitstoot. Bij Refurbished.be staat een groenere toekomst en premium kwaliteit centraal. Refurbished.be controleert al haar producten op meer dan 50 punten. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Zo heb je altijd een goed werkend product, help je het milieu een handje mee en zorg je voor een betere toekomst voor onze kinderen.

In samenwerking met RefurbishedDeel deze post