Home » Partners » Yongo

Yongo

Home » Partners » Yongo

Yongo

Onder mama’s wil het leven van de kersverse ouder op allerlei manieren gemakkelijker maken en Yongo past wat ons betreft perfect in dat plaatje. Als ouder wil je het beste voor je kindje. Je wil ervoor zorgen dat jouw kind een rooskleurige toekomst heeft, met alle mogelijkheden om zich te ontplooien, ook financieel. De meeste ouders beginnen daarom te sparen voor hun kindje zodat ze een mooi bedrag bijeen hebben als hun kleine spruit volwassen is en aan een eigen leven begint.

Iedereen kan meesparen

Een spaarrekening openen voor hun kind is voor veel ouders de meest logische stap om een kapitaal op te bouwen, maar is dat wel de beste oplossing? Het rendement ligt erg laag en je kind is er helemaal niet bij betrokken. Met Yongo kan je sparen of beleggen via een spaarverzekering van tak 21 of een beleggingsverzekering van tak 23. Het rendementspotentieel ligt hoger dan bij een spaarrekening en je krijgt een heleboel extra voordelen. Een ervan is dat je kindje ook zelf kan leren sparen voor leuke cadeaus, met de Yongo-app. Nog een voordeel: familie en vrienden kunnen heel eenvoudig meesparen op Yongo, zowel voor de cadeaus als voor later. Grootouders, meter en peter, … bouwen zo mee aan een mooie toekomst voor jouw kind. En gedaan met de nutteloze cadeaus 😉

Handig als pamperrekening of aanvulling op je geboortelijst

Wil je een pamperrekening waar je meer mee kan doen dan enkel stortingen ontvangen? Die je ook kan gebruiken om geschenkenlijstjes te maken voor de verjaardagen van je kind bijvoorbeeld? Heb je al een geboortelijst, maar wil je nog andere cadeaus of wil je mensen vrij laten om het bedrag te geven dat ze zelf willen? In al deze gevallen is Yongo een handige oplossing. Familie en vrienden storten op je Yongo rekening. Je kan hen in Yongo ook tonen waarvoor je spaart. Maar je bent natuurlijk vrij om te kopen wat je wil, en waar je wil 😉.

Ondermamas wil het leven van de kersverse ouder op allerlei manieren gemakkelijker maken en Yongo past wat ons betreft perfect in dat plaatje.

Meer lezen over Yongo?

Bijdragen aan een mooie toekomst voor je baby’tje

Als ouder van een pasgeboren baby'tje wil je niks liever dan dat je kind het zo goed mogelijk heeft. Spaar of beleg voor je kind via Yongo.

eerste verjaardag cadeau onder mamas

Leukste cadeautjes voor een 1ste verjaardag

De leukste cadeautips voor de 1ste verjaardag van je kindje vind je hier!

kraamcadeau idee origineel uniek persoonlijk geschenk geboorte

Onze top 9 aan wondermooie kraamcadeautjes

Op zoek naar het ideaal kraamcadeautje voor de kersverse mama of papa? Wij helpen je alvast wat verder met onze top 9 kraamgeschenkjes.

Zwangerschap - echo - baby

Schrijf je in op de nieuwsbrief