Home » Momlife » Gezondheid » Fitmom

Fitmom

Home » Momlife » Gezondheid » Fitmom

Fitmom

Je fit in je vel voelen? Dat doet meer deugd dan je denkt! De combo van een gezonde levensstijl en voldoende beweging geven je mood een echte boost! Wij helpen je graag op weg met enkele easy tips en tricks.

Zwangerschapsyoga •  Post partum workout

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga heeft niet enkel een rustgevend en ontspannend effect het heeft ook echt een effect op het lichaam. Zo kunnen bepaalde oefeningen en technieken helpen bij het versterken van het bekken, het verbeteren van de houding, het opvangen van weeën en het ontspannen tussen de weeën door. Lees alles over zwangerschapsyoga hier.

actief, zwangerschap, yoga, core

Hoe blijf je actief tijdens je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is het niet altijd eenvoudig om een actieve levensstijl te behouden. Maar in deze blog alvast enkele tips om actief en gezond ...

Inge Van Gorp relaxatietherapeute yoga oefening thuis

Hoe yoga je helpt ontspannen tijdens je zwangerschap

Relaxatietherapeute Inge Van Gorp vertelt hoe je yoga kan inzetten tijdens je zwangerschap en bevalling en deelt een oefening voor thuis.

Post partum work-out

Direct na de zwangerschap is intensief sporten niet aan te raden, maar wanneer het lichaam terug herstelt is, kan het zeker geen kwaad om terug te beginnen sporten. Een post partum work-out is daarom zeker aan te raden. Ontdek hier de beste en leukste sporten als kersverse mama en ontdek de voordelen van sporten na de bevalling. Lees alles in onderstaande blogs.
Geen items gevonden.