Home » Expertenteam » Experte Laura Van den Broeck

Experte Laura Van den Broeck

expert voeding gezonde lifestyle laura van den broeck

Laura Van den Broeck

Gepassioneerde healthy lifestyle coach.

Mommy to be

Laura begeleidt reeds jaren vrouwen in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl die haalbaar is en die gericht is op een toekomstvisie. Voor snelle trucjes, snel gewicht verliezen of onhaalbare doelen ben je helaas aan het verkeerde adres. Laura zoekt net een gezonde way of life met aandacht voor voeding, sport en mentale gezondheid die past in het leven van de cliënt. Samen met de cliënt werkt zij een plan op maat uit en staat ze continu aan de zijlijn mee te supporteren.

Inspiratiebron via social media

Via haar social media @befitbeawesomebylaura deelt Laura leuke tips en tricks, weetjes, recepten,… om een gezonde levensstijl op te starten en te kunnen aanhouden. Dagelijks inspireert ze meer dan 30.000 volgers om op hun eigen manier, tempo en buikgevoel fit & awesome te blijven. Haar concept ‘be fit be awesome’ staat voor het vinden van een haalbare gezonde levensstijl waarin voeding, sport en mentale gezondheid centraal staan. Ze toont aan dat een gezond leven perfect in lijn kan zijn met je eigen (gezins)situatie, of die nu rustig, druk of net heel chaotisch is.

Auteur

Laura bracht samen met uitgeverij Vrijdag reeds 3 healthy lifestyle boeken uit. Drie boeken die bruisen van de voedzame recepten, weetjes en wist-je-datjes over voeding en sport, voedingsschema’s en een link naar een online workoutplatform waarmee je samen met Laura kan sporten waar en wanneer je wil.

Logo, be fit be awesome, fitcoach

Ben je benieuwd naar Laura als healthy lifestylecoach? Neem dan zeker eens een kijkje op Be fit be Awesome.

Tel:  +32 (0)491 35 52 44

Email: laura@befitbeawesome.be

Locatie:  ‘T Lammeken 11, 9200 Grembergen

Volg BE FIT BE AWESOME

Instagram Onder mama's website

Blogs van Laura

gezonde voeding, levensstijl, zwanger, tips

5 tips voor een gezonde levensstijl tijdens je zwangerschap

Wat kan je als zwangere vrouw allemaal doen om een gezonde levensstijl te behouden tijdens je zwangerschap? Lees de tips van experte Laura

lunchbox, gezonde lunch, kind, school, ideetjes

Een gezonde schoollunch? Hier alvast enkele snelle en lekkere tips

Hier alvast enkele leuke tips om ervoor te zorgen dat je kleine spruit voldoende vitamientjes binnen heeft, de lunch gevarieerd is en de lunchbox toch in een m...