Home » Expertenteam » Experte Amandine de Paepe

Experte Amandine de Paepe

Amandine de Paepe, Insentials, expert, voedingswetenschapper

Amandine de Paepe

Voedingswetenschapster

Mama van Giulietta en Lola

Als orthomoleculair voedingwetenschapper, biomedicus en founder van Insentials bundelt Amandine haar jaren ervaring en wetenschappelijke kennis in de praktijk en ging ze op zoek naar de juiste vitamines voor elke vrouw. Een grote kinderwens, en enkele miskramen later, deden haar inzien dat de basis niet goed zat en dat ze kampte met tekorten.

Vitaminetekorten

Na het besef dat meer dan 90% van alle vrouwen kampen met een vitaminetekort, wou Amandine een natuurlijke en efficiënte manier vinden om deze noden weg te werken en het beste in elke vrouw naar boven te halen. Het resultaat? Ze bracht Smart Insentials op de markt, op maat-gemaakte vitamines die met hun hoge dosering en zonder onnodige vulstoffen voor het eerst echt resultaat geven. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven. Zodat jij ook de supervrouw kan worden, die je bent!

Onmisbare componenten

Vitamines en mineralen zijn onmisbare componenten in het lichaam. Ze spelen een belangrijke rol in het onderhouden van een goede gezondheid en het algemeen welbevinden. Ze helpen bij de groei en het herstel van de cellen in je lichaam. Slechts een klein deel van die vitamines vinden we terug in voeding van de supermarkt. Helaas garandeert dit zelden een volledig gezonde levensstijl. Bewaarmiddelen in kant-en-klare maaltijden, restanten van pesticiden in fruit en groenten, virussen… worden vaak onbewust mee opgenomen. Toch staan weinig mensen er bij stil. Daarom spelen additionele vitamines en mineralen een cruciale rol in je dagelijkse eetpatroon.

En bovendien heeft het vrouwenlichaam méér nodig. Méér betekent niet 20+ verschillende soorten vitamines in lage dosering maar de juiste vitamines in 100% dosering.

Benieuwd wat jij nodig hebt? Precieze noden hangen samen met een waaier van factoren, zoals je gezinssamenstelling, slaappatroon, levensfase en voedingsgewoonten,…. Screen jezelf en zij adviseren jou je Insentials vitamine- & voedingsplan, samengesteld door hun deskundigen.

logo, Insentials

Ben je benieuwd naar de gouden raad van Amandine?  Neem dan zeker eens een kijkje op Insentials.

Email: info@insentials.com

Volg Insentials

Instagram Onder mama's  website  Facebook Onder mama's 

Blogs van Amandine

podcast zwangerschapsdiabetes wat is dat

Podcast #41 Omgaan met zwangerschapsdiabetes

Er zijn steeds meer mama's die gediagnosticeerd worden met zwangerschapsdiabetes. Verwacht je alvast aan een podcast vol waardevolle tips en advies in de keuze ...

zwangerschapskilo's verliezen, gewicht verliezen na zwangerschap

Op een veilige manier je zwangerschapsgewicht verliezen

Een gezond voedingspatroon is de basis voor het verliezen van gewicht na de zwangerschap. Maar wat kan je nog doen? Experte Amandine legt uit

burnout, stress, alarmsignalen

Wat zijn de 4 alarmsignalen van een burn-out?

Ons dagelijks leven stelt ons bloot aan veelvuldige perioden van stress en vermoeidheid. Maar hoe kan je herkennen dat je burn-out hebt?

effect voeding vruchtbaarheid, snel zwanger worden

Wat eet ik best als ik zwanger wil worden?

Wat kan ik eten om mijn vruchtbaarheid te verhogen? En zorgen bepaalde voedingsstoffen of vitaminetekorten voor verminderde vruchtbaarheid? Lees het hier.

Amandine de Paepe, podcast, vitamines

Podcast #29 Vitaminetekort bij drukbezette mama’s (to be)

Amandine geeft je graag wat meer uitleg over een vitaminetekort bij vrouwen en hoe je die kan aanvullen.