Hé mama,

Onder mama’s is jouw platform voor een zorgeloze zwangerschap en machtig moederschap. Niet enkel de roze wolk, ook wat moeilijker ligt. Beluister de podcast, schrijf je in op onze online zwangerschapscursus of lees onze expertblogs. We zijn er voor jou.

Mamaboek + geschenkje

Om het nieuwe jaar superleuk te starten, verwennen wij jou, lieve mama, graag met een actie. 💗 Bestel je nu een Onder mama’s of Mama’s weten waarom boek? Dan ontvang je er een gratis mama mok t.w.v. €12,99 bovenop! Mommy me time incoming!

*1 mok per klant, actie geldig t.e.m. 31/01

Onder mama’s Academy

Een zwangerschap is hemels, maar ook helemaal nieuw en best wat spannend: er verandert zoveel in je lichaam en in je leven én je hebt eindeloos veel vragen. Jij verdient een zwangerschapscursus die jou ontzorgt en steunt tijdens deze rollercoaster.

Online zwangerschapscursus onder mama's

PODCAST

podcast how about sex onder mama's

Podcast #20 Zwanger: how about sex?

Een heel interessante podcast om alle toekomstige ouders wijsheid te brengen op vlak van seks en relatie tijdens de zwangerschap.

Podcast #19 Baby ongemakjes en huilen, tips van de osteopaat

Een heel interessante podcast om de ongemakjes en de soorten huilen van je baby beter te leren kennen. Ontdek de tips van een osteopaat.

podcast onvervulde kinderwens: seks & relatie onder mama's

Podcast #18 Onvervulde kinderwens: invloed op seks & relatie

Een heel interessante podcast om alle wensouders een hart onder de riem te steken en voor vrienden en familie die steun willen bieden.

Zwangerschapskalender

Ontdek hier hoe jouw baby zich week na week ontwikkelt in mama’s buik.

Wekelijks nieuwe topics met kant en klaar mama-advies? Je vindt het hier!

Onze mama-experten aan het woord

wasbaar luieren onder mama's

Wasbaar luieren: een duurzaam alternatief

Wasbare luiers zijn nu stukken gebruiksvriendelijker en kunnen vaak net als een wegwerpluier gebruikt worden.

Waarom huilt mijn baby’tje en wat wil hij mij vertellen?

Een baby’tje kan nog niet praten, maar toch kan hij of zij via de lichaamstaal en manier van huilen vaak heel goed aangeven wat er scheelt.

Breathe in, breathe out. Belang van ademhaling tijdens bevalling

Relaxatietherapeut en perinataal counselor Inge Van Gorp geeft in deze blog uitleg over ademhalingstechnieken die je controle kunnen bieden tijdens he...

Mamaboekentip

Ken jij deze hippe mamaboeken al? De Onder mama’s zwangerschapsgids en Mama’s weten waarom babygids nemen je mee op op jouw reis naar het moederschap. Overzichtelijk, boordevol tips en tricks en voorzien van handige checklists, reikt de auteur Sonia handige tools aan om heel bewust jouw mamarol te beleven.

top 8 - kraamcadeautjes
0E4A4934 kopiëren

Schrijf je in op de nieuwsbrief