Hé mama,

Onder mama’s is jouw platform voor een zorgeloze zwangerschap en machtig moederschap. Niet enkel de roze wolk, ook wat moeilijker ligt. Beluister de podcast, schrijf je in op onze online zwangerschapscursus of lees onze expertblogs. We zijn er voor jou.

Zomervakantie checklist

We stelden voor jou een heel handige checklist samen met alles benodigdheden voor jouw vakantie met je kindje. Zo gaan jullie gerust op reis en vergeet je geen essentiële spulletjes. Benieuwd? Download ‘m nu!

Online zwangerschapscursus

Een handige zwangerschapscursus met 7 online lessen die je van a tot z kan volgen op jouw eigen tempoJe start gewoon wanneer je het lekker zelf wil, download de handige checklists, druk even op pauze en kijk makkelijk verder op een ander tijdstip. Een cursus die zich helemaal aanpast aan jouw drukke schema, zalig toch?

zorgeloos doorheen je zwangerschap cursus academy online opleiding mama
onder mama's auteur sonia pypaert peutermama's, boekenreeks, trilogie

Onder mama’s boeken

Ken jij deze hippe mamaboeken van auteur Sonia Pypaert al? De Onder mama’s zwangerschapsgids, Mama’s weten waarom babygids en Peutermama’s peutergids nemen je mee op op jouw reis naar het moederschap. Momenteel krijg je een mom bag t.w.v. €9,99 bij aankoop van 2 mamaboeken. Voeg ‘m toe aan je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Yaaayyy!

Samen tegen kinderarmoede

Met Stichting Pelicano willen we het verschil maken voor kinderen en bijdragen aan een mooiere wereld waarbij kinderarmoede geen plaats meer heeft. Onder mama’s oprichter, Sonia Pypaert, zet haar vanuit deze missie dan ook met volle overtuiging in als ambassadrice van Stichting Pelicano. Wij zetten alvast ons beste beentje voor om deze kinderen een goede start te geven, jij ook?

0E4A4934 kopiëren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

PODCAST

Podcast #28 Mama met een eetstoornis

Laurence vertelt hoe haar leven als mama is met een eetstoornis. De impact die het heeft op haar gezin en hoe ze 4 maanden in opname ging.

Kinderwens, moeilijk zwanger worden, endometriose, IVF

Podcast #27 Zwanger na intensief kinderwenstraject

Chloé vertelt haar persoonlijk mama to be verhaal. Ze heeft het over haar intensief kinderwenstraject en haar huidige zwangerschap.

inleiding tot de bevalling, wat weten over natuurlijke bevalling, keizersnede

Podcast #26 Inleiding tot de bevalling

Waaraan kan je je als toekomstige mama verwachten als je gaat bevallen. Beluister nu deze handige info van vroedvrouw Jana.

ZWANGERSCHAPSKALENDER

Ontdek hier hoe jouw baby zich week na week ontwikkelt in mama’s buik.

Wekelijks nieuwe topics met kant en klaar mama-advies? Je vindt het hier!

Onze mama-experten aan het woord

slaaptips op vakantie, slaapcoach

Slaaptips: met je kindje op vakantie

Met je kindje op vakantie gaan, het is best een uitdaging. En al helemaal als hij of zij nog dutjes doet. Hier alvast enkele tips voor jou.

slaapregressie, wat doen, tips, hulpmiddelen, slaapcoach

Slaapregressie, waarom je kindje plots slecht slaapt

Wat is dat zo'n slaapregressie? Wanneer komen ze voor? Hier alvast enkele tips om aan de slag te gaan om een slaapregressie bij je kind aan te pakken.

sorry, kalmte bewaren, uitvliegen tegen kind

Wat als je plots je geduld verliest tegen je kind?

Je probeert het als ouder zo goed mogelijk te doen. Maar ook jouw geduld is soms op. En dan reageer je wel eens zoals je het eigenlijk niet wil...