Hé mama,

Onder mama’s is jouw platform voor een zorgeloze zwangerschap en machtig moederschap. Deel op ons mama forum informatie, ervaringen, gevoelens en gedachten met elkaar. Niet enkel de roze wolk. Ook wat moeilijker ligt. Zo kunnen mama’s leren van elkaar want je staat er niet alleen voor!

mama's weten waarom onder mama's mamaboeken zwangerschap ouderschap babygids zwangerschapsgids

Summerdeal: 2 boeken voor €39,98

Ahh, zomerse temperaturen vragen om stralende deals. Zo krijg je nu bij aankoop van 2 boeken een zonnige korting en betaal je €39,98 i.p.v. €45,98. Het zwangerschapsboek Onder mama’s en de babygids Mama’s weten waarom zijn ideaal voor toekomstige ouders of als geschenk. De korting wordt automatisch bij elke bestelling toegevoegd dus je hoeft er helemaal niks extra voor te doen, handiiiiig. De actie loopt tot en met 30 juni.

Moods afspeellijsten

Ontdek nu onze Onder mama’s Moods, dat zijn afspeellijstjes op Spotify die helemaal aangepast zijn naar jouw gemoedstoestand. Heb je bijvoorbeeld nood aan wat positive vibes? Dan fleuren we jou graag terug op met onze vrolijke mama mood boosters. Ons team heeft eigenhandig de muziek uitgekozen en in lijstjes gegoten voor vrouwen met een kinderwens, die zwanger zijn én degene met kindjes die even wat tijd voor zichzelf willen, yay!

afspeellijsten mama en kind vrolijk good vibes spotify onder mama's
Mama's weten waarom mamaboek baby tips advies sonia pypaert

Nieuw: Mama’s weten waarom

babygids: 0 tot 18 maanden

Eindelijk is het zover: je bent mama! Een spannende periode, die vaak gepaard gaat met heel wat onzekerheden en twijfel. Auteur Sonia Pypaert focust in haar nieuwe boek, Mama’s weten waarom, op de vele mooie momenten van het ouderschap en toont hoe je bewust de kleine en grote milestones in die eerste achttien maanden kunt beleven. De vele praktische lijstjes zorgen er bovendien voor dat je de eerste maanden als ouder zo zorgeloos mogelijk doorkomt, zodat er des te meer tijd overblijft om te genieten van je kersverse gezin. Een babygids vol tips voor zelfzorg, slapen, voeding, verzorging en zoveel meer tijdens de eerste achttien maanden met je baby!

Zwangerschapskalender

Ontdek hier hoe jouw baby zich week na week ontwikkelt in mama’s buik.

ultieme zwangerschapsgids Onder mama's

Onder mama’s boek

Wat niemand je ooit vertelde over het prille moederschap.

In deze warme zwangerschapsgids wordt geen grote vraag geschuwd. Zal ik veranderen als vrouw en partner? Angsten en opperst geluk, auteur Sonia Pypaert durft ze te bespreken, antwoorden te bieden en deelt haar kennis over babybedjes, draagdoeken en kinderwagens.

Een boek vol wijsheid en troost, praktisch en psychologisch, maar vooral met verwondering over de onmetelijke schoonheid van een baby in je leven. Lees meer

Zwangerschap - echo - baby

Schrijf je in op de nieuwsbrief