Home » Onder mama’s belevingsdag Hasselt 2022

Onder mama’s belevingsdag Hasselt 2022

een dag voor mama’s, door mama’s

zondag 6 november, 13u-18u in the baby’s corner, Aldestraat 40 Hasselt

Op zondag 6 november organiseert Onder mama’s een tweede belevingsdag voor haar mama community. Kom gezellig kletsen met een hapje en een drankje, maak kennis met auteur Sonia Pypaert en laat je boek signeren, doe mee aan een leuke giveaway of registreer je voor de kerst fotoshoot. Wij kijken er alvast heel erg naar uit, jij ook?

Iedereen met kinderwens, zwanger buikje of jonge kinderen

is welkom in the baby’s corner in Hasselt voor een dag vol inspiratie en goodies. Yay!

giveaway

doe mee aan onze grote giveaway en win een overnachting voor 2 t.w.v. €175 in boetiekhotel het Hemelhuys in Hasselt.

mommy me-time

ontmoet andere mama’s uit onze community tijdens een gezellige namiddag Onder mama’s

geboortelijstactie

Bevestig je die dag een geboortelijst bij the baby’s corner? Dan krijg je een milestonebox naar keuze t.w.v. €79,99 cadeau, yay!

sonia pypaert, auteur, onder mama's, mama's weten waarom, peutermama's

Onder mama’s signeersessie

Intussen schreef auteur Sonia Pypaert, en oprichter van Onder mama’s, al drie boeken voor toekomstige en jonge mama’s. Onder mama’s de ultieme zwangerschapsgids, Mama’s weten waarom voor baby’s van 0-18 maanden en het boek Peutermama’s. Vanaf 13u00 zal Sonia aanwezig zijn om deze boeken aan jou voor te stellen én te signeren. Leuk weetje: het zwangerschapsboek zit in een heel nieuw jasje met een aantal extra hoofdstukken en beeldmateriaal. Kom dus zeker eens langs, ontmoet de auteur en laat je boek signeren. Want enkel die dag krijg je een gratis mamamok t.w.v. €12,99 bij aankoop van 1 boek 🤩

✨ cadeautje bij jouw geboortelijst

Kom je op onze belevingsdag een geboortelijst bevestigen in the baby’s corner Hasselt? Dan voegen wij naast alle andere voordelen, een leuk cadeau toe op je lijst. Je ontvangt namelijk bovenop de lopende geschenkjes, een milestone box van het duurzame en Belgische Tales of Glory. Een box waarin je alle mijlpalen van je kindje bewaart, denk maar aan de eerste echo, fopspeentje of schoentjes van je kleine spruit. Een heel mooi en persoonlijk geschenk dat een leven lang meegaat.

milestone box, kleuter, baby, tales of glory
het hemelhuys, hasselt, win

win een overnachting met ontbijt voor 2 in Hasselt

Op onze belevingsdag maak je ook nog eens kans op een héérlijke overnachting met ontbijt in het mooiste boetiekhotel van Hasselt, het hemelhuys. Kom langs, vul het formulier in en wie weet kom jij binnenkort terug naar deze gezellige stad en verblijf je met twee in één van de prachtige kamers van dit charmante hotelletje. Hier bieden ze hun gasten een oase van rust in een ontspannen sfeer waar iedereen zich thuis mag voelen!

jij komt toch ook?

Onze belevingsdag wordt een feestelijke namiddag onder mama’s in the baby’s corner, een paradijs in Hasselt voor zwangerschap-, baby- en kinderspulletjes. Je bent welkom voor een hapje en een drankje van 13u tot 18u. Schrijf je in voor de kerstmini’s, laat je boek signeren, geniet van de acties en snuister doorheen al het moois. Het wordt zeker en vast een super gezellige dag!

Onder mama’s belevingsdag

zondag 06/11/2022

13u00-18u00

the baby’s corner, Aldestraat 40, 3500 Hasselt