Home » Mamashop » Baby en toddler milestone box

De originele baby en toddler milestone box

Tales of Glory is het verhaal van jouw leven

Tales of Glory is een antwoord op de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- en kleutertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi in duurzame bewaardozen. Want soms wil je even terugkijken, stilstaan bij je eigen verhaal en dat kan dus voortaan met deze memory boxen waarin je 16 prachtige cocondoosjes vindt in karton waarin je alles bewaart van echofoto’s en tut tot melktandjes en eerste schoentjes.

Bewaardoos herinneringen baby en peuter - eerste tutjeBewaardoos herinneringen baby en peuter - echoBewaardoos herinneringen baby en peuter - eerste schoentjesBewaardoos herinneringen baby en peuterBewaardoos herinneringen baby en peuter

Een selectie van duurzame materialen die in hun puurheid passen in elk interieur. Later ga je verder met sprokkelen in de toddler milestone box en bewaar je de eerste knuffel, tekeningen en brieven van je kleuter. We geven alle mama’s en papa’s een origineel en persoonlijk cadeau in handen dat een leven lang meegaat, dat een leven lang verhalen zal vertellen. Dit is ook een perfect geschenk voor alle ouders die een kleine spruit verwachten of geef de kleuter bewaardoos cadeau voor een verjaardag.