Home » Baby » Kinderopvang

Kinderopvang

Home » Baby » Kinderopvang

Kinderopvang

Als mama blijf je vaak zo lang als mogelijk dagelijks bij je kindje, helaas is dit niet mogelijk. Op een bepaald moment moet je als mama terug aan het werk en moet je op zoek naar opvang voor jouw kleintje. Vandaag de dag zijn er tal van opties, denk maar aan onthaalmoeders, kinderdagverblijven, familie,… Lees alles over de verschillende soorten opvang op deze rubriek van onze website.

Kinderdagverblijft  •  Onthaalouder •  Dichte kring •  Tips bij kiezen opvang 

Kinderdagverblijf

Een kinderdagverblijf is de ideale plaats voor jouw kleintje om kennis te maken met andere kindjes. Bijna overal kan men kinderdagverblijven vinden. Soms zijn de plaatsen beperkt, maar in de meeste gevallen is er steeds een plekje vrij voor jouw kleine spruit.

Geen items gevonden.

Onthaalouder

Wil jij jouw kleintje liever niet naar een kinderdagverblijf brengen? Dat kan! Je kan je kindje ook altijd naar een onthaalmoeder brengen. Dit is een man of vrouw die kindjes opvangt is zijn/haar eigen woning. Dit is helaas niet overal mogelijk.. Wil jij jouw kleintje graag naar een onthaalmoeder brengen, dan zal je in jouw regio op zoek moeten gaan naar iemand. Alles over onthaalmoeders en onthaalouders lees je hier.

Geen items gevonden.

Dichte kring

Kies jij liever niet voor een kinderdagverblijf of een onthaalmoeder, maar heb je dichte familie of vrienden die graag op jouw kindje passen? Of kan jij jouw kindje elke dag naar iemand anders binnen jouw dichte kring brengen? Dan heb jij geluk!

Geen items gevonden.

Tips bij het kiezen van opvang

Weet jij nog niet naar welke soort opvang jij jouw kindje wil brengen, geen probleem. Hier kan je een overzicht en tips vinden om de juiste soort opvang te kiezen voor jouw kleine spruit!

Geen items gevonden.