Home » Baby » Babykalender » Baby is 11 maanden

Baby is 11 maanden

Home » Baby » Babykalender » Baby is 11 maanden

Baby is 11 maanden

Jouw kleine ukje is nu 11 maanden oud en viert binnenkort zijn eerste verjaardag! Weet je al hoe je zijn eerste verjaardag gaat vieren? Hoe je het ook viert, het zal ongetwijfeld gezellig worden met jouw kleintje. Opnieuw staan er heel wat belangrijke milestones te wachten in de elfde maand zoals het spelen met eten of typische geluidswoordjes die worden uitgesproken.

babykalender - mijn baby is elf maand

Mijn kindje is elf maanden oud

In de elfde maand zal je merken dat jouw ukje het heerlijk vindt om met zijn eten te spelen. Hij is op volle ontdekking wat je allemaal kan doen met dat eten. Ook zal hij begrijpen dat dit een meerstappenplan wordt tot het in zijn mondje belandt.

  • Bewegen

Nog 1 maandje wachten en jouw baby viert al z’n eerste verjaardag! Wat gaat de tijd toch snel vooruit. Op dit moment is bewegen voor hem heel belangrijk, hij wil altijd zijn doel bereiken waar hij naartoe wil. Dit zal hij doen door te kruipen, recht te staan of door met zijn handjes en voeten zich vooruit te bewegen.

  • Geluidswoordjes

De typische geluidswoordjes zoals ‘au’, ‘boem’ of ‘die’ en ‘daar’ zullen rond deze leeftijd uitgesproken worden wanneer hij bijna 1 jaar wordt. Naast het praten begrijpt hij ook de betekenis van korte zinnetjes zoals ‘geef maar aan mama’.

  • Het grote bad

De tijd is nu ook aangebroken om je baby’tje in het grote bad te laten baden. Je kan natuurlijk altijd gebruikmaken van badverkleiners als je geen water wil verspillen. Je zal zien dat het bad zijn tweede speelplaats zal worden want waterpret is hier verzekerd.

Blogs

borstvoeding, overproductie, moedermelk

Mamablog: mijn ervaring met overproductie bij borstvoeding

Borstvoeding geven of niet? Het is een van de grote beslissing voor een jonge mama. Maar haar overproductie en dochtertje besloten zelf voor mama Tori.

bodyjama petit bateau

Testmama’s gezocht om de bodyjama van Petit Bateau te testen

Wij zijn op zoek naar 3 testmama's om de bodyjama van Petit Bateau uit te testen, super comfortabele pyjamaatjes van de zachtste stof.

borstvoeding, kolven, HELLP-sundroom, prematuur

Mamablog: mijn borstvoedingsavontuur als mama van een prematuurtje

Deze mama vertelt over haar borstvoedingsavontuur. Van alle tegenslagen tot haar persoonlijke goudmijn van mamamelk.

Zwangerschap - echo - baby

Schrijf je in op de nieuwsbrief