Hé mama,

Onder mama’s is jouw platform voor een zorgeloze zwangerschap en machtig moederschap. Niet enkel de roze wolk, ook wat moeilijker ligt. Beluister de podcast, schrijf je in op onze online zwangerschapscursus of lees onze expertblogs. We zijn er voor jou.

Zomervakantie checklist

We stelden voor jou een heel handige checklist samen met alles benodigdheden voor jouw vakantie met je kindje. Zo gaan jullie gerust op reis en vergeet je geen essentiële spulletjes. Benieuwd? Download ‘m nu!

onder mama's auteur sonia pypaert peutermama's, boekenreeks, trilogie

Onder mama’s boeken

Ken jij deze hippe mamaboeken van auteur Sonia Pypaert al? De Onder mama’s zwangerschapsgids, Mama’s weten waarom babygids en Peutermama’s peutergids nemen je mee op op jouw reis naar het moederschap. Momenteel krijg je een mom bag t.w.v. €9,99 bij aankoop van 2 mamaboeken. Voeg ‘m toe aan je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Yaaayyy!

Onder mama’s Academy

Een zwangerschap is hemels, maar ook helemaal nieuw en best wat spannend: er verandert zoveel in je lichaam en in je leven én je hebt eindeloos veel vragen. Jij verdient een zwangerschapscursus die jou ontzorgt en steunt tijdens deze rollercoaster.

Online zwangerschapscursus onder mama's

Samen tegen kinderarmoede

Met Stichting Pelicano willen we het verschil maken voor kinderen en bijdragen aan een mooiere wereld waarbij kinderarmoede geen plaats meer heeft. Onder mama’s oprichter, Sonia Pypaert, zet haar vanuit deze missie dan ook met volle overtuiging in als ambassadrice van Stichting Pelicano. Wij zetten alvast ons beste beentje voor om deze kinderen een goede start te geven, jij ook?

0E4A4934 kopiëren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

PODCAST

inleiding tot de bevalling, wat weten over natuurlijke bevalling, keizersnede

Podcast #26 Inleiding tot de bevalling

Waaraan kan je je als toekomstige mama verwachten als je gaat bevallen. Beluister nu deze handige info van vroedvrouw Jana.

podcast 25, peutermama's, onder mama's

Podcast #25 Hoe je als peutermama sterk in je schoenen staat

In welke mate heeft ons gedrag als ouder invloed op het ontwikkelen van het gedrag van ons kind? Beluister nu de tips van expert Hade.

peuterfase podcast tips onder mama's

Podcast #24 Peutertijd/peuterstrijd: uitdagingen met een peuter in huis

De peuterfase kan heftig zijn. Voor welke uitdagingen kom je te staan, hoe ga je hiermee om? Luister hier naar de tips van een kindercoach.

ZWANGERSCHAPSKALENDER

Ontdek hier hoe jouw baby zich week na week ontwikkelt in mama’s buik.

Wekelijks nieuwe topics met kant en klaar mama-advies? Je vindt het hier!

Onze mama-experten aan het woord

babydragen, ondermama's

Draagzak of draagdoek: welke is geschikt voor jou?

Lees hier meer over hoe je jouw baby'tje op de beste manier kan dragen en welke draagsystemen er zoal bestaan.

moedermelk, borstvoeding, goed voor baby, ijzer, vitamine k

Waarom is moedermelk zo goed voor je kindje?

Wat maakt mijn moedermelk zo gezond voor mijn kindje? Zit er voldoende ijzer in? Moet ik als mama letten op wat ik eet? Lees het allemaal in deze blog...

bevallingshoudingen, posities, waar bevallen, ziekenhuisbevalling, geboortehuis, thuisbevalling

Hoe en waar bevallen? Zo maak je een goede keuze

Waar en met wie je ook verkiest je kindje op de wereld te brengen, kies de persoon én de plek waar jij je veilig voelt. Lees hier de mogelijkheden.