Home » De partners van Onder mama’s

De partners van Onder mama’s

Home » De partners van Onder mama’s

De partners van Onder mama’s

Voor onze mama-doelgroep willen we content over diensten of producten publiceren die onmiddellijk relevant zijn voor hen. Daarvoor zoeken we vooral naar partijen met de volgende waarden: duurzaamheid, ecologisch en verbondenheid. Ontdek hieronder meer over onze partners.

Ondermamas wil het leven van de kersverse ouder op allerlei manieren gemakkelijker maken en Yongo past wat ons betreft perfect in dat plaatje.

Yongo

Met Yongo kan je sparen of beleggen om een startkapitaal op te bouwen dat je kind krijgt als het volwassen is. Tegelijkertijd leert je kind stap voor stap omgaan met geld en zorg je samen met familie en vrienden voor leuke en duurzame cadeaus. Zo bouwen jullie samen aan de toekomst!

Infino

Infino, uitbetalingsactor, heet jullie welkom. En met ‘jullie’ bedoelen we natuurlijk in de eerste plaats jouw kind of kinderen. Wat ons elke dag opnieuw motiveert: elk kind, zonder onderscheid, helpen groeien in het leven en in de samenleving. Daarnaast willen we ook zoveel mogelijk jullie, de ouders, een steuntje in de rug geven.

infino partner onder mama's

Wil jij graag met Onder mama’s samenwerken? Om Onder mama’s te doen draaien werken we zowel met vaste als eenmalige partnerships. Onze partners bieden producten of diensten aan die duidelijk en onmiddellijk relevant zijn voor de levensfase en -wereld van mama’s of hun kinderen. Hierbij willen we vooral dat er dezelfde boodschap naar voor wordt gebracht: tips en ervaringen door mama’s, voor mama’s.

Zwangerschap - echo - baby

Schrijf je in op de nieuwsbrief