Home » Moods afspeellijsten

Moods afspeellijsten

Home » Moods afspeellijsten

Onder mama’s Moods

Onder mama’s Moods dat zijn zorgvuldig samengestelde afspeellijstjes op Spotify die helemaal aangepast zijn naar jouw gemoedstoestand. Zit je bijvoorbeeld even in een mama-dipje? Dan halen we jou er graag uit met onze vrolijke mama mood boosters. We hebben muzieklijstjes voor de vrouwen met een kinderwens, die zwanger zijn én degene met kindjes die even wat tijd voor zichzelf willen, yay!

Kinderwens

Verlang je naar een kindje? Dan kan je alvast de juiste setting creëren met je partner met onze heerlijke baby making music. Sexy vibes die je gegarandeerd in een frisky stemming brengen om je kleintje te verwekken! 😉 Voor wie houdt van romantische muziek hebben we ook wat moderne en melige songs opgelijst in onze love songs playlist. Bij wie het allemaal wat minder vlot loopt hebben we ook een hele fijne relaxing music lijst om even tot rust te komen maar ook als je even op zoek bent naar steun en een houvast dan raden we onze positive vibes muziek aan die je vast en zeker terug in een opgewekte bui brengt!

Zwangerschap

Ben je zwanger? Yay, dan heb je heel wat te vieren! Geef je babyshower of gender reveal een extra vrolijke toets met onze playlist vol chille vibes. Leuk voor een namiddagje met de vriendinnen of een feestje in de tuin! Heb je eerder nood aan een momentje voor jezelf, dan vind je vast wel je redding in onze pregnant mommy me-time lijst.

afspeellijsten mama en kind vrolijk good vibes spotify onder mama's

Baby & kids

Mamaaaaa, dansen? Kleintjes vinden het vanaf dat ze in je buik groeien al fantastisch om muziek te luisteren. Als ze dan uiteindelijk geboren worden doen ze niets liever dan mee wiegen op de favoriete deuntjes van mama en papa. Speciaal voor jouw baby en/of kindjes hebben wij vrolijke muzieklijstjes samengesteld die je op verschillende gelegenheden kan afspelen. Misschien zoek je enkele happy baby tunes, wil je even een rustig momentje met je kindje tijdens de (borst)voeding of ben je op zoek naar witte ruis of slaapliedjes die je kleintje een héérlijke nacht in dromenland bezorgen. Voor de feestvarkentjes hebben we ook feestelijke kinderliedjes verzameld voor een verjaardag, kinderfeestje of babyborrel. Partaaaaaay! Vind hieronder alvast een selectie van onze playlists

Mama

Soms wil je even loslaten en in je eigen wereldje verdwijnen om gewoon… te genieten! Een ideaal moment om wat mama mood booster muziek op te leggen. Of heb je een romantisch avondje met je partner gepland? Zet dan onze datenight playlist on repeat en feel the romance! Daarnaast hebben we ook muzieklijstjes voor tijdens een autorit, een girlsnight of voor de dag waarop het allemaal rond jou draait: Moederdag!

Nog meer Onder mama’s moods?

Abonneer je alvast op onze Spotify playlists of podcast en start je dag met een lach met de Onder mama’s mood boosters.