Home » Late night shopping

Late night shopping

Shop ’til you pop

late night shopping event voor mama’s

donderdag 26 oktober, 18u-21u in the baby’s corner, Nazareth

Heyy mama, heb je zin in een avond vol plezier, shoppen en verwennerij?🤗 Dan ben je van harte welkom op ons late night shopping event in the baby’s corner Nazareth! We hebben een geweldige avond voor jullie in petto, vol met leuke activiteiten en verrassingen. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen en samen het moederschap te vieren 💞

Nona nonalcoholische drank

Feestelijke ontvangst met NONA 🍹

Bij aankomst wacht er een feestelijke ontvangst op jullie, met heerlijke non-alcoholische drankjes van NONA en hapjes om de avond goed te beginnen. Maar dat is nog niet alles, want elke mama krijgt een rijkelijk gevulde mom bag vol goodies om je nog meer te verwennen.

workshop kraamtijd

ga vol vertrouwen en volledig voorbereid de kraamtijd tegemoet met de tips van Doula Sofie

100 gratis goodiebags

de eerste 100 shoppers ontvangen een gevulde mom bag met spullen voor mama & baby

10% korting

Geniet van een avondje winkelen met je vriendinnen en profiteer van een exclusieve 10% korting op ALLES in de winkel.

Late night shopping mama's

Gratis zwangerschapsfoto 📸

Laat professionele fotograaf Ine Poelmans een foto van jou en je prachtige babybuikje maken bij onze photowall. Of liever eens een foto samen met je partner of je vriendinnen, dat kan ook! Het is een geweldige manier om deze speciale periode in je leven vast te leggen en een leuk aandenken 🥰 Oja, er zal ook een client closet zijn waarin je jou kan omkleden om extra te stralen! Tip: breng je echo mee 😉

Signeersessie onder mama's boeken sonia pypaert

Onder mama’s signeersessie ✍🏻

Er is een signeersessie met niemand minder dan Sonia Pypaert, de auteur van de Onder mama’s boekenreeks. Dit is jouw kans om haar persoonlijk te ontmoeten en jouw exemplaar van Onder mama’s, Mama’s weten waarom of Peutermama’s te laten signeren. Een mooie boekenreeks die jou gidst doorheen het moederschap. Van bij die prille kinderwens tot wanneer je kindje ongeveer 4 jaar wordt zijn we er voor jou met heel wat advies.

Bovendien krijg je bij aankoop van een boek een gratis mamamok, nog een cadeautje voor jou!

The baby's corner zwangerschapskleding

kom shoppen & laat je stylen 🛍️

En laten we de belangrijkste reden niet vergeten om te komen: SHOPPEN! Geniet van een avondje winkelen met je vriendinnen en profiteer van een exclusieve 10% korting op ALLES in de winkel. Of je nu op zoek bent naar babykleding, kinderwagen of een autostoel, in the baby’s corner heb je een reuzegroot assortiment en krijg je advies op maat. Er is zelf een zwangerschapscorner waar je jou kan laten stylen in de mooiste zwangerschapscollectie!

Kortom, deze late night shopping belooft een superleuk event te worden 🤭 Nodig je vriendinnen uit, kom langs en geniet van een geweldige avond vol gezelligheid, winkelen en verwennerij.

donderdag 26 oktober 2023

18u00-21u00

the baby’s corner, Steenweg Deinze 33, 9810 Nazareth

kraamtijd, kraamtranen, kraamhulp

workshop comfortabele kraamtijd

19u00 met Doula Sofie Lobbens

Je hebt je maanden voorbereid en dan heb je opeens een baby in je armen. Die eerste week is prachtig, maar ook nogal overweldigend. Er gaan tal van vragen door je hoofd: wanneer komt de kraamverzorgster? Hoe herstel je van je bevalling en hoe ga je om met kraamtranen en -bezoek?

We zullen het hebben over:

 • Opvolging van mama & baby
  • (borst)voeding
  • Slaapritme en huilen
  • Emotionele (babyblues, depressie…), fysieke ondersteuning en herstel (knip, scheur…)
  • Algemene verzorging
  • Anticonceptie
 • Kraamhulp
 • Algemene tips

Schrijf je in

Voor slechts €5 kan je jouw plaatsje reserveren tijdens de workshop. Je ontvangt aan het einde van de workshop een tegoedbon van €5 om die avond te spenderen in the baby’s corner.