Home » Geboorteclubs

Geboorteclubs

Geboorteclubs

Hey mama! Op zoek naar advies en tips van andere mama’s die in dezelfde maand bevallen als jijzelf? Maak je gauw lid van een geboorteclub en beleef je zwangerschap nog intenser met advies van andere (bijna-)mama’s en kijk samen uit naar de komst van je kleine spruit.

Mijn kindje wordt geboren op ...

Onder mama's boek - zwanger en baby

Onder mama’s boek

Wat niemand je ooit vertelde over het prille moederschap.

Sonia Pypaert is mama, een moeder van drie onder wie een zorgenkind. Ruim 20 jaar geleden begon ze een babywinkel, the baby’s corner, als antwoord op haar meest persoonlijke noden en zorgen tijdens haar prille moederschap.

De tijd was rijp om haar eindeloze ervaring te boek te stellen. Ze schreef deze warme gids vanuit het hart maar ook met beslagen kennis over babybedjes, draagdoeken en kinderwagens. Lees meer

Zwangerschap - echo - baby

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Tales of Glory Shop

Milestonebox: leuk cadeau voor opbergen van herinneringen baby

The original baby milestone box

Een duurzame doos met 16 cocondoosjes om alle herinneringen te bewaren van echofoto’s tot tut, van melktandjes tot eerste schoentjes en babykleding. Het mooiste geschenk voor een ouder of spruitje.

Shop voor mama en baby spulletjes

Bloom organic babykleding

Laat jouw pasgeboren baby schitteren in de Bloom babykleding van Tales of Glory, vervaardigd uit organisch katoen. Eens gedragen door je baby bewaar je ze in de kleine Tales of Glory milestone doosjes.
Droomhuisje riet large - Mooi cadeau kind of mama

Droomhuisje

Dit schattige droomhuisje wordt het favoriete bewaarhuisje van je kindjes spulletjes. Jouw kleine spruit zijn lievelingsplekje voor het opbergen van allerlei knuffeltjes en speelgoed.

test