Hé mama,

Onder mama’s is jouw platform voor een zorgeloze zwangerschap en machtig moederschap. Deel op ons mama forum informatie, ervaringen, gevoelens en gedachten met elkaar. Niet enkel de roze wolk. Ook wat moeilijker ligt. Zo kunnen mama’s leren van elkaar want je staat er niet alleen voor!

mommy bag mom bag onder mama's mamacita madre

Cadeautje voor jou: koop een boek en ontvang een gratis mom bag

Olala, we hebben een leuke deal voor jou! Zo krijg je nu bij aankoop van een Onder mama’s of Mama’s weten waarom boek een gratis mom bag t.w.v. €9,99. Het zwangerschapsboek Onder mama’s en de babygids Mama’s weten waarom zijn ideaal voor toekomstige ouders of als geschenk. De mom bag wordt automatisch bij je bestelling toegevoegd dus je hoeft er helemaal niks extra voor te doen, handiiiiig. Haal ze nog snel in huis voordat deze actie afgelopen is en verwen jezelf of een (toekomstige) mama met een wonderlijk pakketje.

Musthave mom bag

Nieuw

Deze musthave mommy tas wordt onmisbaar op jouw shopping uitje met vriendinnen en neem je makkelijk mee naar het strand voor een dagje met je gezin of naar de supermarkt voor al je inkopen. Gebruik én hergebruik deze tas om al jouw mommy goodies of baby spullen in op te bergen. Een mommy shopper die super lief is voor de planeet en bovenaan de wishlist van elke (toekomstige) mama staat, toppppp!

♡ Oja, deze extra grote shopper is gemaakt van jute en heeft een originele bedrukking voor elke mamacita in je leven.

mom bag mommy tas shopper
Mama's weten waarom mamaboek baby tips advies sonia pypaert

Mama’s weten waarom

babygids: 0 tot 18 maanden

Eindelijk is het zover: je bent mama! Een spannende periode, die vaak gepaard gaat met heel wat onzekerheden en twijfel. Auteur Sonia Pypaert focust in haar nieuwe boek, Mama’s weten waarom, op de vele mooie momenten van het ouderschap en toont hoe je bewust de kleine en grote milestones in die eerste achttien maanden kunt beleven. De vele praktische lijstjes zorgen er bovendien voor dat je de eerste maanden als ouder zo zorgeloos mogelijk doorkomt, zodat er des te meer tijd overblijft om te genieten van je kersverse gezin. Een babygids vol tips voor zelfzorg, slapen, voeding, verzorging en zoveel meer tijdens de eerste achttien maanden met je baby!

Zwangerschapskalender

Ontdek hier hoe jouw baby zich week na week ontwikkelt in mama’s buik.

ultieme zwangerschapsgids Onder mama's

Onder mama’s boek

Wat niemand je ooit vertelde over het prille moederschap.

In deze warme zwangerschapsgids wordt geen grote vraag geschuwd. Zal ik veranderen als vrouw en partner? Angsten en opperst geluk, auteur Sonia Pypaert durft ze te bespreken, antwoorden te bieden en deelt haar kennis over babybedjes, draagdoeken en kinderwagens.

Een boek vol wijsheid en troost, praktisch en psychologisch, maar vooral met verwondering over de onmetelijke schoonheid van een baby in je leven. Lees meer

Zwangerschap - echo - baby

Schrijf je in op de nieuwsbrief