Hé mama,

Onder mama’s is jouw platform voor een zorgeloze zwangerschap en machtig moederschap. Niet enkel de roze wolk, ook wat moeilijker ligt. Beluister de podcast, schrijf je in op onze online zwangerschapscursus of lees onze expertblogs. We zijn er voor jou.

onder mama's auteur sonia pypaert peutermama's, boekenreeks, trilogie

Onder mama’s boeken

Ken jij deze hippe mamaboeken van auteur Sonia Pypaert al? De Onder mama’s zwangerschapsgids, Mama’s weten waarom babygids en Peutermama’s peutergids nemen je mee op op jouw reis naar het moederschap. Momenteel krijg je een mom bag t.w.v. €9,99 bij aankoop van 2 mamaboeken. Voeg ‘m toe aan je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Yaaayyy!

Onder mama’s Academy

Een zwangerschap is hemels, maar ook helemaal nieuw en best wat spannend: er verandert zoveel in je lichaam en in je leven én je hebt eindeloos veel vragen. Jij verdient een zwangerschapscursus die jou ontzorgt en steunt tijdens deze rollercoaster.

Online zwangerschapscursus onder mama's

Samen tegen kinderarmoede

Met Stichting Pelicano willen we het verschil maken voor kinderen en bijdragen aan een mooiere wereld waarbij kinderarmoede geen plaats meer heeft. Onder mama’s oprichter, Sonia Pypaert, zet haar vanuit deze missie dan ook met volle overtuiging in als ambassadrice van Stichting Pelicano. Wij zetten alvast ons beste beentje voor om deze kinderen een goede start te geven, jij ook?

0E4A4934 kopiëren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

PODCAST

podcast 25, peutermama's, onder mama's

Podcast #25 Hoe je als peutermama sterk in je schoenen staat

In welke mate heeft ons gedrag als ouder invloed op het ontwikkelen van het gedrag van ons kind? Beluister nu de tips van expert Hade.

peuterfase podcast tips onder mama's

Podcast #24 Peutertijd/peuterstrijd: uitdagingen met een peuter in huis

De peuterfase kan heftig zijn. Voor welke uitdagingen kom je te staan, hoe ga je hiermee om? Luister hier naar de tips van een kindercoach.

Podcast #23 Seks & relatie na de bevalling: tips & tricks

Een heel interessante podcast om alle ouders wijsheid te brengen op vlak van seks en relatie na het krijgen van een baby.

ZWANGERSCHAPSKALENDER

Ontdek hier hoe jouw baby zich week na week ontwikkelt in mama’s buik.

Wekelijks nieuwe topics met kant en klaar mama-advies? Je vindt het hier!

Onze mama-experten aan het woord

Wat zijn wakkertijden en waarom zou je ze gebruiken?

In deze blog vertelt expert Ana over wakkertijden en vermoeidheidssignalen bij baby'tjes en hoe jij hier als mama mee om kan gaan!.

postnatale depressie, ondermama's

Eerste hulp bij een postnatale depressie

Hoe herken je een postnatale depressie? Kan mijn partner dit ook krijgen? Wat doe ik eraan? Leer er alles over hier in onze blog.

premature baby oorzaken tips

Mijn baby is een prematuurtje: wat nu?

In deze blog vertelt vroedvrouw Jana over de verschillende soorten prematuriteit, de oorzaken van vroeggeboorte en mogelijke problemen die kunnen optr...