Hé mama,

Onder mama’s is jouw platform voor een zorgeloze zwangerschap en machtig moederschap. Niet enkel de roze wolk, ook wat moeilijker ligt. Beluister de podcast, schrijf je in op onze online zwangerschapscursus of lees onze expertblogs. We zijn er voor jou.

slaapcursus academy, onder mama's, natasja mussche, help, slaaptips baby

nieuw: Online baby slaapcursus

In deze slaapcursus gaat slaapcoach Natasja samen met jou, dieper in op de slaap van jouw kleintje van 0-6 maanden. Je leert er om een veilige slaapomgeving in te richten, een duidelijke bedtijdroutine aan te leren en krijgt inzicht in de slaapcycli en slaapstadia van je baby. Maar liefst 6 lessen vol handig videomateriaal en checklists om jouw baby richting het zoete dromenland te leiden. Want goed slapen, dat kan je wel degelijk leren!

Online zwangerschapscursus

Een handige zwangerschapscursus met 7 online lessen die je van a tot z kan volgen op jouw eigen tempoJe start gewoon wanneer je het lekker zelf wil, download de handige checklists, druk even op pauze en kijk makkelijk verder op een ander tijdstip. Een cursus die zich helemaal aanpast aan jouw drukke schema, zalig toch?

zorgeloos doorheen je zwangerschap cursus academy online opleiding mama
onder mama's auteur sonia pypaert peutermama's, boekenreeks, trilogie

Onder mama’s boeken

Ken jij deze hippe mamaboeken van auteur Sonia Pypaert al? De Onder mama’s zwangerschapsgids, Mama’s weten waarom babygids en Peutermama’s peutergids nemen je mee op op jouw reis naar het moederschap. Momenteel krijg je een mom bag t.w.v. €9,99 bij aankoop van 2 mamaboeken. Voeg ‘m toe aan je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Yaaayyy!

Samen tegen kinderarmoede

Met Stichting Pelicano willen we het verschil maken voor kinderen en bijdragen aan een mooiere wereld waarbij kinderarmoede geen plaats meer heeft. Onder mama’s oprichter, Sonia Pypaert, zet haar vanuit deze missie dan ook met volle overtuiging in als ambassadrice van Stichting Pelicano. Wij zetten alvast ons beste beentje voor om deze kinderen een goede start te geven, jij ook?

0E4A4934 kopiëren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

voor leuke nieuwtjes van zwangerschapswens tot kindertijd

PODCAST

draagmoeder kimberly demulder

Podcast #30 Draagmoederschap, hoe ik met liefde een kindje droeg voor een ander

Mama Kimberly is draagmoeder en vertelt ons hoe ze met liefde een kindje droeg voor een koppel wenspapa's uit Nederland. Beluister het hier.

Amandine de Paepe, podcast, vitamines

Podcast #29 Vitaminetekort bij drukbezette mama’s (to be)

Amandine geeft je graag wat meer uitleg over een vitaminetekort bij vrouwen en hoe je die kan aanvullen.

Laurence Bauffe, opname, podcast, eetstoornis

Podcast #28 Mama met een eetstoornis

Laurence vertelt hoe haar leven als mama is met een eetstoornis. De impact die het heeft op haar gezin en hoe ze 4 maanden in opname ging.

Wekelijks nieuwe topics met kant en klaar mama-advies? Je vindt het hier!

Onze mama-experten aan het woord

lunchbox, gezonde lunch, kind, school, ideetjes

Een gezonde schoollunch? Hier alvast enkele snelle en lekkere tips

Hier alvast enkele leuke tips om ervoor te zorgen dat je kleine spruit voldoende vitamientjes binnen heeft, de lunch gevarieerd is en de lunchbox toc...

effect voeding vruchtbaarheid, snel zwanger worden

Wat eet ik best als ik zwanger wil worden?

Wat kan ik eten om mijn vruchtbaarheid te verhogen? En zorgen bepaalde voedingsstoffen of vitaminetekorten voor verminderde vruchtbaarheid? Lees het h...

peuter peuterpubertijd advies opvoeding

Hoe hou je jezelf overeind als vrouw en als peutermama

Hoe blijf je als peutermama of ouder sterk in je schoenen staan met een peuter in huis? Lees hier onze tips.

test