Hé mama,

Onder mama’s is jouw platform voor een zorgeloze zwangerschap en machtig moederschap. Niet enkel de roze wolk, ook wat moeilijker ligt. Beluister de podcast, schrijf je in op onze online zwangerschapscursus of lees onze expertblogs. We zijn er voor jou.

Online zwangerschapscursus onder mama's

Onder mama’s Academy

Een zwangerschap is hemels, maar ook helemaal nieuw en best wat spannend: er verandert zoveel in je lichaam en in je leven én je hebt eindeloos veel vragen. Jij verdient een zwangerschapscursus die jou ontzorgt en steunt tijdens deze rollercoaster.

PODCAST

Podcast #19 Baby ongemakjes en huilen, tips van de osteopaat

Een heel interessante podcast om de ongemakjes en de soorten huilen van je baby beter te leren kennen. Ontdek de tips van een osteopaat.

podcast onvervulde kinderwens: seks & relatie onder mama's

Podcast #18 Onvervulde kinderwens: invloed op seks & relatie

Een heel interessante podcast om alle wensouders een hart onder de riem te steken en voor vrienden en familie die steun willen bieden.

podcast momfidence

Podcast #17 Boost jouw momfidence

Een heel interessante podcast voor alle mama’s die zwanger zijn en eigenlijk voor alle vrouwen die meer confident in hun vel willen zitten.

Zwangerschapskalender

Ontdek hier hoe jouw baby zich week na week ontwikkelt in mama’s buik.

Wekelijks nieuwe topics met kant en klaar mama-advies? Je vindt het hier!

Onze mama-experten aan het woord

kinderen versterken jouw potentieel

Het moederschap is iets wat je ambitie en potentieel kan versterken

Je kan perfect én ambitieus zijn én een goede moeder zijn. Niet door het moeder zijn af te bakenen van het vrouw/ondernemer/leider zijn. Maar door er ...

mommy me time zelfzorg

Mommy me-time op jouw to-dolijst!

Een baby stelt een paar dingen op scherp: je work-life balance, de taakverdeling thuis, me-time, we-time, en niet te vergeten: zelfzorg. Vooraleer je ...

hoe uiten jonge kinderen hun emoties

Hoe uiten jonge kinderen hun emoties en hoe ga je hier als ouder mee om?

In deze blog zet kindercoach Natasja jou op weg met enkele handige tips over jonge kinderen en hun emoties en hoe je hier als ouder mee kan omgaan.

Mamaboekentip

Ken jij deze hippe mamaboeken al? De Onder mama’s zwangerschapsgids en Mama’s weten waarom babygids nemen je mee op op jouw reis naar het moederschap. Overzichtelijk, boordevol tips en tricks en voorzien van handige checklists, reikt de auteur Sonia handige tools aan om heel bewust jouw mamarol te beleven.

top 8 - kraamcadeautjes
0E4A4934 kopiëren

Schrijf je in op de nieuwsbrief